tiistai 16. syyskuuta 2014

Kolme kivaa asiaa

Arkeen mahtuu monenlaista. Esimerkiksi eilen illalla sain yllättäen ystävältä selattavaksi jättikassillisen kestovaippoja, joista saan ostaa haluamani. Ilmeisesti tuollainen keltainen ainakin on hyvä, jos kissalta kysytään.


Sunnuntaina tuotiin maalta iso kassillinen kaikenlaisia maan antimia, joista äsken kokosin piirakan. Nuo tummat eivät ole herukoita tai mustikoita, vaan viinirypäleitä - niitäkin siellä kasvaa, oi ihmettä!


Aiemmin päivällä kävin roskiksella ja poimin talteen puna-pinkit retrot puuvillaverhot. Ja kun mies tuli kotiin, hänkin oli poikennut roskiksen kautta ja dyykannut minulle kauniin vanhan joulukalenterin. Eikö nyt jo vähän voi ajatella joulua, ainakin tällaisen sattumuksen kohdalla?


Kalenteri on luultavasti saksalaista tekoa, varma en ole. Bongasin kissan.


8 kommenttia:

 1. Tuo kalenteri on aivan ihana! Siinä on sitä vanhanajan tunnelmaa. Tuontapaistakaan ei hevillä kaupasta löydy. Ihan kateeksi käy tuollaiset roskislöydöt. Täällä on vain se oma pömpeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen 140 asunnon kerrostalo ei ehkä ole mikään söpö idylli, mutta ainakin roskiksella on vaihtelua :D etenkin, kun alakerrassa on antikvariaatti. Sieltä tämäkin lienee peräisin.

   Poista
 2. Ihana joulukalenteri! Juu, kyllä syyskuussa voi jo ruveta ajattelemaan joulua ihan hyvin. Itse aloitin joulukalenteriaskartelut jo elokuun puolella... : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, muitakin jouluhulluja! Olen varma, että olisin itsekin jo aloittanut jotkut jouluvalmistelut, jollei olisi näin poikkeuksellinen vuosi (uusi kesäkoti ja vauvan odotus vievät huomiota).

   Poista
 3. Muistelen kyllä itse aina antaneeni vanhat lasten vaatteet ystäville. Huutonettiin laitoin, jos halusin niistä korvausta. Mutta kukin tyylillään.

  Mukavaa odotusta! t. Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo! Minusta taas on enemmän kuin OK, että maksan vaipoista korvauksen; nyt minun ei tarvitse metsästää näitä ympäri kirppiksiä ja nettikirppiksiä :) Sitä paitsi laadukkaat kestovaipat ovat kohtuuhintaisia käytettyinäkin, sillä ne eivät juuri käytössä huonone. Vaatteissa asia voi ollakin toisin.

   Poista
 4. Voi mikä piirakka. Ihanaa, että on muitakin lähiruoka raaka-aineksia hyödyntäviä äitejä. Joulukalenteri on kaunis. Olen jo aloittanut jouluvalmistelut mm tehnyt marjahyytelöitä joulupöytään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa muuten minäkin olen aloittanut joulun valmistelut pakastamalla sienisalaattiin tarvittavat rouskut! Piirakka sai vielä ylleen kermaviili-kananmunahunnun ja maistui aivan ihanalta.

   Poista