tiistai 28. kesäkuuta 2016

Minttua, sitruunaa, vinoneliöitä

Näin joskus kassin, jossa oli kolmion kuva ja teksti, joka meni suunnilleen näin: "Holy shit it's a triangle, so hipster, can't breathe". (Guuglasin ja paitojakin löytyy samalla aiheella!) Suurin piirtein samalla tavalla reagoi 50-lukuharrastaja vinoneliöihin ja harlekiinikuvioihin. Vinoneliötä löytyy niin korvasta kuin hameestakin tässä eilisen arkiasussa, ja kieltämättä oli vaikea hengittää, kun näin hamekankaan ensimmäisen kerran!

60-luvun crimplenejakku (muokattu) Uffin alepäivät
50-luvun viskoosihame, ehkä entinen verho, joku Facebook-kirppis
reikäsomisteiset nahkakengät Paraisten Missionsboden
valkoinen 50-luvun toppi saatu asuntokaupan kylkiäisenä
80-luvun muoviklipsikorvikset kauan sitten jostain

Jostain syystä mintunvihreä ja valkoinen kutsuvat nyt vahvasti puoleensa. Etenkin valkoisen viehätys tuntuu oudolta, koska en ole siihen väriin juuri teiniaikojen jälkeen koskenut. Teiniajoistani on armollisen monta vuotta, joten onkin syytä päivittää suhde tuohon raikkaaseen kesäväriin. Raikkaaseen - ja vaikeaan: päivän päätteeksi henkilö, joka kuvaa otettaessa leikki vieressä hiekkalaatikolla, sotki sekä hameeseen että toppiin sekä ruokaa että värikynää. Onneksi ne kestävät konepesua.

8 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaan värinen asu.

  VastaaPoista
 2. Raikas, kesäinen asu minunkin mielestäni. Onneksi pesunkestävät:)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisiä värejä! Ja raikas kesäasu muutenkin. Itsehän olen niin auttamaton sottapytty että sotken lähes järjestään kaikki vaatteeni ruokaan tai vähintään mustaan rasvaan autonovista tms. Mutta en anna sen häiritä sillä olen alkanut viimevuosina enemmän ja enemmän kallistua myös vaaleampiin värimaailmoihin. Tästä 10 vuotta taaksepäin löytyi kaapistani lähes pelkästään mustaa :D vaihtelu virkistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos mulla ei olisi pikku L:aa, sotkisin varmaan itse itseni ihan lahjakkaasti :)

   Poista