keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Klassikoita samassa kasassa

Tänä päivänä olen työskennellyt, juossut lapsen perässä ja rentoutunut terassilla tämä raitamekko ylläni. Raitamekot ovat selvästi tällä hetkellä kuuminta kesähottia, mutta tämä on alun perin Vaatehuoneelta varmaan 80-90-lukujen vaihteesta, tullut minulle Rantasalmen työttömien yhdistyksen kirpputorilta viisi vuotta sitten ja maksanut silloin euron. Tällä hinta-käyttösuhteella kietaisumallinen raitapukuni on ilman muuta käyttökertoihin nähden halvimpia vaatteitani.


Rikoin tarkoituksella sitä sääntöä, että jos helma on lyhyt, pitää korkojen olla matalat. Tyylipoliisi ei tullut pidättämään, ja itse kyllä viihdyn tällaisessakin setissä. Näitä kenkiähän minulla on sekä vihreät että pinkit, ja nyt neljä vuotta ostamisen jälkeen voinee sanoa, että sijoitus kannatti - myös nämä ovat muodostuneet kesäklassikoiksi. (alkuperäinen ostojuttu täällä; kirjoitin sen, koska tunsin itseni vähän hölmöksi ostettuani kahdet samanlaiset kengät.)

Mutta asun vanhin osa ovat päivänkakkarakorvikset, jotka omistin jo 1990-luvulla! Ihmeesti ne ovat selvinneet läpi kaikkien tyylinmuutosten.

4 kommenttia:

 1. Tuo mekkohan nyt ihan ajankohtainen. Siis juuri tuonmallisia yläosiakin niin paljon nyt ja tuo mekon pituuskin on mielestäni juuri sitä, mitä mekoissa nykyään usein on. Sopii kesään hyvin:) Ja nuo sun kengät olivat kauniit, molemmissa väreissä.

  VastaaPoista
 2. Kengät ovat kauniin väriset! Tuo korkkipohja on kiva ja varmasti kevytkin. Oletko joutunut vaihdattamaan korkolaput jo monasti? - Itse ostin myös kerran (se oli jo vuonna 2007) alesta kahdet keskenään samanlaiset korolliset remmisandaalit, mustat ja valkoiset tosin, ja se on ollut ehdottomasti järkevä hankinta. (Mielestäni varsinkin sellaisen ihmisen, jolla on jotenkin hankalat jalat ja joka on tarkka lestistä, kannattaa toisinaan ostaa kahdet vaikka täysinkin samanlaiset kengät, jos kerran on löytänyt hyvät. :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissähän meni sillä lailla, että ostin ensin vihreät ja kun olin todennut ne hyviksi jalkaan, rohkenin ostaa myös pinkit alesta. Korkolappuja en muistaakseni ole edes vielä joutunut vaihtamaan! DinSko-laatu yllättää joskus.

   Poista