tiistai 14. helmikuuta 2012

Valentine's Day

Jos erityisesti viettäisin tätä päivää, painottaisin sitä mieluummin angloamerikkalaisen romanttisen siirapin suuntaan kuin suomalaisittain ystävänpäiväksi. Kahvit voi tänään joka tapauksessa kietaista sydänkupista.


Pitkään jatkunut paksuimpien talvivaatteiden kausi on ohi ainakin tilapäisesti, ja siitä riemastuneena pukeuduin vähän viime viikkojen settiä romanttisemmin. Punaista, savunsinistä ja harkittu kampaus, jos vaikka pystyisi olemaan ulkona ilman karvalakkia. Ja katsokaa, perhosia!Rintakorut ovat kirppislöytöjä, naarmuuntunut chignonin koristukseksi päätynyt pinni on ollut minulla lapsesta saakka. Voisikohan tuota korjata jollain tavoin, töpöttelemällä varovasti helmiäismaalia kuluneisiin kohtiin? Chignonista muuten huomio, jonka antoi viime chignonkerralla lukijani ja ystäväni Mari: kampaus on huomattavasti helpompi ja tukevampi kiinnittää hiuskammalla kuin hengettömillä. Kiitos vielä edelleenkehittelystä, Mari!

Ja miettikääs sitä, että kun olen etsinyt parin vuoden ajan punaisia T-remmikenkiä muun muassa Etsystä ja eBaysta, löydän yhtäkkiä sellaiset puolellatoista eurolla kirpputorilta. Vanhat Palmrothit ovat he, eivät enää ihan täydelliset, mutta kukapa olisi.


Hyvää ystävänpäivää, Valentinen päivää tai ihan tavallista tiistaita, rakkaat lukijat!

4 kommenttia:

  1. GEAT outfitinmy favourite colour combintation! Happy Valentines Day. x

    VastaaPoista
  2. Beautiful outfit! Amazing! I really love the shoes<3

    VastaaPoista
  3. Mikä löytö nuo kengät! Ja perhoset keventää elämää.

    VastaaPoista