maanantai 27. helmikuuta 2012

Maanantain kolme valintaa: ylellisiä uimapukuja

Ennen kuin lycra keksittiin, poimutuksilla ja rypytyksillä oli myös käytännön arvoa uima-asuissa. Nykyisin nuo suloiset pikku yksityiskohdat näyttävät vain ylellisyydeltä, muistumana ajalta, jolloin uimapuvussakin oli puettu. Vanhat uimapuvut ovat yllättävänkin kalliita, mutta näissä maanantaivalinnoissa päätin antaa hinnalle piutpaut ja tunnelmoida epärealistisen vapaasti. Jospa vaikka ensi kesäksi teettäisi hörhelöihanuuden? Uimapukujenkin kaavoja on olemassa.

Voin kyllä kuvitella, että tämän shelf bust -yläosa hörppäisi iloisesti vettä ensimmäisellä sukelluksella. Mutta eikö ole suunnattoman söpö kokonaisuus?


Kullanväri on epätyypillinen rantavaatetuksessa, vaikka näyttää oikeastaan aika hyvältä ruskettunutta ihoa vasten. Tästä kaikille kreikkalaisia jumalattaria ihaileville!


Turkoosi taas on kesävärien klassikko, ja valkoisen kanssa niin raikas. Olkaimeton malli sopii paremmin rannalla istuskeluun kuin varsinaisesti uimiseen, mutta ainahan voi keskittyä eväisiin ja vaikkapa Hopeapeilin kesänumeroihin vuosilta 1953-58.


Kesää odotellessa!

5 kommenttia:

  1. Oma uikkari on aikamoinen retku näiden rinnalla. Vaikka uimapukuni onkin käärmekuvioitu. Ihan oikeasti!

    VastaaPoista
  2. Mielettömän ihania. Käytin teininä sitkeästi mummon vanhaa 60-luvun uimapukua, koska se oli mielestäni niin upea. Psykedelinen kuviointi, mutta materiaali oli ihan käsittämätöntä: tuntui että se imi koko meren itseensä ja kesti 24 h kuivua.

    VastaaPoista
  3. Se voi hyvinkin olla totta, Anonyymi!

    VastaaPoista