sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Villiviinin talviLeafin tehdasta vastapäätä on vanha, villiviinin peittämä puurakennus, joka myös on ollut tehtaan käytössä, mutten muista missä tarkoituksessa. Näin talvisaikaan villiviini on eri tavalla näyttävä: kiemuraiset jääpuikot roikkuivat oksissa ja oksilta kuin kiiltävät käärmeet. Eivät tosin luultavasti enää kauan, sillä aurinko lämmittää jo. Mukava kokemus.

Kävimme Leafilla taas Retrotorin ja -brunssin merkeissä. Myyjiä oli vähemmän kuin viimeksi, mutta etenkin kenkiin olisin kyllä saanut omaisuuden uppoamaan... Niiden sijaan kotiin tulee - kun korjaukset on korjattu - muuan hieno ehkä hiukan merihenkinen mekko, kevääksi ja kesäksi. On taas sellainen kiusallinen aika vuodesta, kun kaikkiin talvivaatteisiinsa on jo kyllästynyt, mutta vain sekopää lähtee kaduille jo muissa kuin talvikamppeissa. Odottelua, odottelua. Mutta onpa päivän asussa muutama juttu, joita ei vielä ole Hopeapeilissä nähty, kuten  krimiturkki ja ruudullinen talvihame, turbaanihattukin kai.


Alkavan valoisan vuodenajan ongelmia: onko jollakulla yleispätevää niksiä siihen, miten voi olla siristelemättä silmiään kirkkaassa auringonpaisteessa?

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihana tuo villiviinin peittämä ulkoseinä, todella nätti!

    Ps: Minä keksisin tuohon vain ehkä aurinkolasit! :)

    VastaaPoista
  2. Ihan tuntuu että vastikään siivosin arskat talvisäilöön :) (tosin se säilöntä taisi vähän viivästyä normaaliaikataulusta...)

    VastaaPoista