sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kevättalvikeittiö

Pastellivärit ovat täydellisiä lumisen kevättalven sävyjä. Ja hentoon vaaleanpunaiseen sopii hyvin fuksianpunainen, jota hehkuvat ystävänpäivälahjaksi saamani neilikat. (Hauskaa muuten, että nuo verhotkin, valko-punapilkulliset, näyttävät tältä etäisyydeltä vaaleanpunaisilta.)


Lunta on tullut koko päivän, muu perhe kärsii mahataudissa. Minä siivoilen keittiötä ja olen tyytyväinen siitä, että eilisillan tuhkimonhetki oli varhain. Voguen neiti Helmikuu tarkkailee.Neilikat ovat mustassa muovisessa 1950-luvun maljakossa, valmistajasta ei ole tietoa. Koska keittiön kirjahylly on auttamattomasti loppunut kesken, osa keittokirjoista on pakkosijoitettu ikkunalaudalle; siinä ottavat aurinkoa muun muassa Kodin neuvokki -sarjan teokset.

Pitkästä aikaa keittiötä on taas ihan mukava katsella; on ehkä hyvä, että välillä on vapaapäiviä, jotka on pakko viettää kotona.

4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut joskus tota samaa kangasta! Ompelin siitä kellomekon! Maljakkokin on kiva!

  VastaaPoista
 2. Tämä on kuvassa taitettu kaksinkerroin kaitaliinaksi. Harmittaa, kun löysin vain yksittäisen verhon, kangas on niin kaunis että käyttäisin mielelläni sekä verhoina että mekkona.

  VastaaPoista
 3. Mä kuolaan tuota teidän keittiön lattiaa. Ihanan lumiselta näyttää siellä kaukaisessa kotimaassa.

  VastaaPoista
 4. Tänään tuli varmaan 10 senttiä lisää lunta. Tämä kaikki kun olisi satanut joulukuussa!

  VastaaPoista