keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Seepra ja chignon


Jos on vaihtelunhaluinen olo, muttei satumaisen kiehtovaa työprojektia tai kiinnostavaa matkaa tuloillaan, vaihtelua voi hakea pienemmin keinoin. Vaikka kokeilemalla kauan ihailemaansa kampausta, jollei muuta keksi. Cherise teki jokin aika sitten hauskan pallokampauksen, 60-lukulaisen french chignonin, ja siihen vieläpä nakkisormivarman tutoriaalin. Kyllä; chignonista tuli jotain jo ensimmäisellä yrityksellä!

Edestä ja siltä sivulta, josta etutukka on kammattu pois, chignon näyttää yksinkertaiselta ja vaatimattomalta.


Sivusta se on ison nutturan näköinen.


Tosiasiassa härveli on poninhäntä, joka on ensin kiinnitetty hengettömillä eteen, sitten käännetty taaksepäin ja kiinnitetty pinneillä. Seuraavassa kampauksen rakenne näkyy selvimmin. Eikö ole aika söpö? Eikä tarvinnut edes rullausta pohjaksi!


Cherisen suosittelemaa suolasuihketta minulla ei ole, mutta tupeerasin vähän volyymia häntään. Toinen puoli, kuvassa näkyvä, onnistui mukavasti, toisella puolella hännän lyhyimpien sivukarvojen kiinnittäminen ei ihan yhtä hyvin.

60-luvun henkiseen kampaukseen valitsin asuksi (kerran näinkin päin) klassisen venekaulustrikoopaidan ja seeprakuosisen lyhyen hameen, tuoreen kahden euron hankinnan. Jo piristyi mieli!

6 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Kokeilin eilen, ja hyvin toimi. Ja heleppo on ku mikä!

    VastaaPoista
  2. Kokeilin tänään kahdella kammalla (no en millään kampauskammalla vaan semmosilla kampauksentekokammoilla). Onnistui hienosti, ja on helppo korjata päivällä, jos on tarvis. Nuo pinnit on raivostuttavia ja sinkoilevat mun paksusta tukassani seinään sekunnissa.

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea, voisin itsekin kokeilla kammoilla. Ehkä ne laitimmaiset haivenet pysyisivät niillä paremmin.

    VastaaPoista