sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Euron asu peilissä eli Ylistys taloustyövaatteille
Ne hetket, kun kuvaa itseään peilistä yrittäen samaan aikaan näyttää järkevältä, pysyä pystyssä, pitää kameraa paikoillaan (niin, Hopeapeilin varustukseen ei vieläkään kuulu kameran jalustaa) ja olla niin että asu näkyy kunnolla, eivät ole minun elämäni tähtihetkiä. Kun jälki on näinkin huonoa, se menee onneksi huumorin puolelle.

Mutta jutun pointti on siis, että punainen pusero, musta korkeavyötäröinen hame ja söpönen vanha ruusuapplikoitu essu tulivat kaikki eilisestä Uffin euron päivästä - punaiset korkokengät sentään vuosi sitten Etsystä. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihan oikeasti sekä pidän että hyödyn kyseisestä alekampanjasta!

Sitten kuvaaja tuli kotiin ja saatiin yksi tarkkakin kuva.


Nuo muut ovat tavallisia arkivaatteita, mutta essuun oikein tykästyin. Minulle saattaa olla muodostumassa esiliinakokoelma - toki minulla onkin jo historiaa, olen esiintynyt suorassa tv-lähetyksessä ylläni paras esiliinani, vaaleanpunainen valkoisin palloin. Vintage-nettikaupoistahan näitäkin saa ja helppo olisi myös ommella itse, mutta nämä ovat ilmeisesti sen verran vähän käytettyjä vaatteita nykymaailmassa, että kokoelmaa voi laajentaa ihan kirppisteitsekin.

Ja kuin essujutun jatkeeksi löysin vihdoin itselleni tällaiset kumihanskat.


Kauhean sääli, että nuo eivät kuitenkaan varsinaisesti tiskaa omistajansa puolesta, mutta ehkä ne tekevät operaation vähän mukavammaksi.

5 kommenttia:

 1. Minulla on esiliinakokoelma! Ne ovat tosiaan halpoja ja hyviä kirppiksillä, ja on hauska nähdä millaisista materiaaleista niitä on tehty (frotee-essun jätin Fidaan). Mutta sitten kun niitä on iso säkillinen, ei oikein tiedä, mitä niitä kaikilla tekisi...

  VastaaPoista
 2. Itse olen ajatellut, että ostan vain ne, jotka oikein tosi paljon minuun vetoavat. Esim. 70-luvun puolalaisen lentoyhtiön kerniessun palautin kiertoon keväällä muuton yhteydessä.

  VastaaPoista
 3. nätit hanskat olet löytäny onko ollu käytössä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä olivat käytössä sen muutaman tiskauskerran, jonka kestivät ehjinä. Ei kovin kätevät..

   Poista