perjantai 1. lokakuuta 2010

Terveisiä kirjamessuilta!


Ostin Turun kirjamessuilta nipun Hopeapeilejä. Tässä takakannen hajuvesimainos ylläolevasta lehdestä:


Romanttista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Turun kirjamessut oli jälleen kerran todella kiinnostava. Itse ostin lähinnä sarjakuvalehtiä. Kyllä vanhoissa viikkolehdissä on oma tunnelmansa.Osassa on kiinnostavia jatkokertomuksia ja jopa ruokaohjeita.Vanhemmissa lehdissä käytettiin kansissa piirroksia. Olen usein nähnyt vanhoja Kotiliesiä,jossa Vendelinin kuvitusta kannessa.
  T:
  Kari Laaksonen

  VastaaPoista
 2. Kotiliesiä näkeekin melko usein ja Wendelinin kannet ovat klassikkoja. Nyt oli kirjamessuilla kaksikin myyjää, joilla oli todella laaja valikoima vanhoja aikakauslehtiä, myös näitä harvemmin nähtyjä Hopeapeilejä, Eevoja ja Viuhkoja; ostin myös 12.11.1960 ilmestyneen Suomen Kuvalehden lahjaksi veljelleni, joka on syntynyt kaksi päivää myöhemmin ja juhlii siis viisikymppisiään pian.

  VastaaPoista
 3. Lehdistä saattaisi löytyä myös ruokaohjeita.Esimerkiksi vanhanajan lihapullien valmistusohje.Jos löydät jonkun mukavan ruokaohjeen, niin voitko laittaa tänne?

  T
  Kari

  VastaaPoista
 4. Voin tietysti, ruoankin kulttuurihistoria kiinnostaa! Kannattaa kuitenkin poiketa myös kirjastossa, Kotiruoka-keittokirjan sata vuotta vanhasta eka painoksesta tuli jokin aika sitten näköispainos, ja myös Pula-ajan keittokirjasta on melko tuore uusintapainos.

  VastaaPoista