maanantai 25. lokakuuta 2010

Ysipuolen villasukat


On harvinaista, mutta hauskaa tehdä vintage-löytöjä kuin suoraan kaupan hyllyltä. En tiedä, mikä on suomen kielen oikea termi asialle; englanninkieliset kanssabloggaajat näyttävät puhuvat deadstockista tai new old stockista. Mutta käyttämättömät olivat kuitenkin nämä pitkät villakreppisukat, jotka viime viikolla löysin lähipelastusarmeijalta. Vanhat tuotelaput ovat jo itsessään viehättäviä.


Tuo pahvinen pieni lappu metallipaloineen on kuin tuntemattoman vanhan pelin merkki; tosielämässä sillä on kokoa reilu neliösentti. Tällaisille pikkuhärpäkkeille ei ole oikeaa käyttöä (isommat tuotelaput ovat mainioita kirjanmerkkejä), mutta pakkohan ne on tallettaa nappirasiaan tai kampauspöydän laatikkoon ajelehtimaan.

Villasukat ovat sitä vanhanaikaista tukevilla sukkanauhoilla liiveihin kiinnitettävää mallia, mutta sopivat käsittääkseni myös ylipolvensukkatyyppiseen käyttöön - ainakin kotikonttorissa, tähän tapaan:


Talvi voi tulla!

PS. Lupaan, että seuraava postaus on kunnon asupostaus! Ideoita on jonossa monta, mutta hovikuvaajani on sairastanut, mikä on hieman hidastanut kuvausjärjestelyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti