maanantai 18. lokakuuta 2010

Uusi ystävä

Taloon tuli iso paketti.


Sieltä paljastuikin iso aarre. Tervetuloa, Singer 766!


Tulokas muistuttaa hyvin paljon vanhempaa konettani, minuakin viisitoista vuotta ja sitä ennen jotakuta muuta vielä kauemmin palvellutta Singer 720:ta. 720 oli uskollinen ystävä, joka vihdoin uupui. Korjaaja epäili, ettei siihen tarvittavaa varaosaa enää löydy ja jos löytyy, remontti on kallis. Vanha koneeni näytti samalta kuin tämä paria nippeliä ja eri tehosteväriä lukuunottamatta, joten ostopäätös syntyi viidessä sekunnissa. (Suhtaudun tekniikkaan nihkeästi ja teen mieluummin ainoassa elämässäni jotain muuta kuin opettelen käyttämään uusia laitteita. Ja tämän laukkukin on punainen.)

Sininen puseroni joutui vähän aikaa odottelemaan uutta ompelukonetta. Koneen hajoamisen lisäksi projektissa on ollut muitakin ongelmia - yksityiskohtiin menemättä voin kertoa, että varsinaisesti ei ole mennyt niin kuin Strömsössä - mutta tänään ompelin vihdoin kauluksen ja etuosan koristetikkaukset.


Ehkä jo loppuviikolla pääsen vihdoin käyttämään sinistä puseroani!

1 kommentti:

  1. Ihana salkku ja kone - itse löysin eilen samanlaisen setin kirppikseltä (ohjekirjoineen päivineen) hintaan 10e! Ei montaa kertaa tarvinnut miettiä ottaako vai jättääkö - pakkohan se oli mukaan ottaa, vaikka salkun saikin kantaa lähes koko kaupungin läpi.. ;D

    Aloin googlettaa konetta, koska siitä on puola rikki, mutta onneksi ainakin ompelijanmaailma.fistä näyttäisi saavan uusia puolia. Pitää vielä etsiä muitakin tykötarpeita, koska valitettavasti ei mitään lisäosia tullut koneen mukana.

    Kerrohan käyttökokemuksiasi koneestasi - oletko ollut tyytyväinen, tai onko ollut ongelmia? =) Esittelen tämänkin löytöni blogissanikin, kunhan ehdin. Tervetuloa kurkkaamaan http://minnikki.blogspot.com/ =)

    VastaaPoista