torstai 1. lokakuuta 2015

Arvonnan tulos

Leppoisaa lokakuuta! Ensi kuussa voi jo aloittaa jouluvalmistelut, jee!

Mutta nyt arvontaan, johon ehti kommenttinsa jättää laskujeni mukaan 30 lukijaa. Arvonta suoritettiin manuaalisesti numerolappujen avulla, ja onni suosi Citypulua! Onneksi olkoon, sinulle on sähköpostia.

Yleisenä vinkkinä kaikille turunseutulaisille, että huomenna alkavat Turun messukeskuksessa kirjamessut. Niiden yhteydessä järjestetään myös Keräily 2015 -tapahtuma, josta ainakin vanhoja leluja harrastavat saattavat löytää lisäyksiä kokoelmiinsa. Itse pengon tarkasti aina myös antikvariaattiosaston. - Blogikirppikselläni on muuten tarjolla vielä paljon kaikenlaista myytävää, ja jos jokin kiinnostaa, toimi nyt: lauantaina myytävät päätyvät kotikirppikselle meidän perinteisellä kirjamessuvastaanotollamme.

3 kommenttia:

 1. Hei Elina! Voi miten hauskaa! En ole pitkään aikaan voittanut mitään. Kiitos kovasti!

  VastaaPoista
 2. Jos saa kysyä ihan aiheen vierestä, niin kysyn sitten kauan mieltäni askarruttaneen kysymyksen. Miten kunnostaa esim käytettynä ostettu retro sohva? Miten varmistaa, että ostos on kirppuvapaa? Tarvitsisin uuden sohvan ja pidän menneen ajan tyylistä, mutta pohdin voiko kierrätettyä ostaa. Aikanaan pohdin samaa myös käytettyjen kenkien kohdalla. Silloin pulma ratkesi sillä, että löysin hevostarvikeliikkeestä nahkasaippuaa. Olen puhdistanut kengät hevostarvikkeilla ja saanut ne hyvään käyttökuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti huonekaluasioissa en ole kovin hyvä. Kunnostushommat uskoisin ammattilaiselle lukuunottamatta pintapuhdistusta ja muuta pientä. Ötökkäongelmaa ei onneksi ole omalle kohdalle osunut (paitsi koita), mutta tietääkseni luteen jäljet pitäisi tunnistaa pieninä mustina pisteinä huonekalun alapinnalla. Googlen kuvahaulla löytyy esimerkkikuvia. Toki tällaisissa helpottaa, jos tietää huonekalun taustoista jotain, mutta esim. meille on kyllä ostettu sohvia ja nojatuoleja ihan kierrätyskeskuksista, eikä vielä ole tullut kutsumattomia vieraita. Muovipussiin mahtuvat jutut kuten tekstiilit voi periaatteessa saunottaa tiiviisti suljetussa pussissa ja tappaa mahdolliset ötökät niin, mutta sohvan kohdalla tämä ei oikein käy päinsä :)

   Poista