keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Ensimmäinen luukku


Alusvaatteet - sekä käytännölliset kuten kuvan herrasmiehellä, joka tunnetusti työskentelee kylmissä olosuhteissa että ihanat hörselöt - ovat klassisia joululahjoja. Parhaimmillaan niissä yhdistyy hyöty ja huvi.

Kaikki vintaasit alusvaatteet eivät ole kovin toimivia tai mukavia käytössä, mutta pitsiyöpaidat ja kokoalushameet toimivat. Kokoalushame sekä näyttää söpöltä että suojaa vaatteita (esimerkiksi hankalasti pestäviä talvisia villapukuja). Kotimaisiakin vintaaseja alushameita ja pikkuyöpaitoja löytää melko helposti ja jopa käyttämättöminä, mutta jollei täksi jouluksi ehdi etsiä Siloa tuomaan suloa, tässä pikavinkki:


Mintunvihreä 50-luvun yöasu on Etsystä ja siinä on talvikauteen sopivasti pitkä helma. Yläosaa voinee täydentää jonkinlaisella yönutulla tai vaikka yömyssyllä, jos makuuhuone on kylmä.

Iloista joulukuuta!

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis yöpaita! Haaveilen vintaasi-alusvaatteista mutta kyllä se taitaa haaveeksi jäädäkin, omaa kokoani on todella vaikea löytää, suurin osa on kokoa 36-40 ja mun kokoni 44-46 :/

    VastaaPoista
  2. Mä olen vähän koettanut etsiä joulukalenteria varten isompiakin vaatteita kun tiedän, että niitä on niin paljon vaikeampi löytää kuin pieniä tai keskikokoisia. Käytätkö Etsyä noin ylipäänsä? Siellä jonkin verran liikkuu pluskokojakin, mutten tiedä, myydäänkö ne aina pian pois.

    VastaaPoista