maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulunpunainen, suklaanruskea

Tip tap. Eikös joulu ole sellaista punaisen värin kulta-aikaa? Ainakin se tällä kertaa on mitä ilmeisimmin villatakkien kulta-aikaa. Kadehtien luin tätä Vixen Vintagen postausta ihanasta punaisesta neulemekosta superkauniine asusteineen: aivan liikaa paljasta ihoa, itse pukeutuisin noin ehkä syyskuussa. On hankala tehdä asupostauksia, kun päivä toisensa jälkeen pukeutuminen on enimmäkseen eloonjäämistaistelua.

Omassa punaisessa asussani onkin mukana kuvausfeikkiä.


Villatakin alla on vain hihaton angoratoppi - kun lähden ulos, korvaan sen poololla tai lisään toisen villatakin (tämän ensimmäisen napitan tiukasti kiinni). Tukka on valenutturalla, jonka (ja korvikset) poistan päällysvaatteisiin pukeutuessani, koska se ei mahtuisi karvalakin alle. Sukkahousuja on vain yksi kerros ja kengät säälittävät avokkaat.

Hame on oikeasti talvihyvä. Se on pehmeää villaa, ja leveys ilmankin tylliä vastaa hyvin 50-lukua. Ja onhan tyllialushamekin yksi lämmittävä kerros lisää.


80-luvun villainen maitokahvinruskea kellohame ja punainen neuletakki UFF
suklaanruskea helmikirjailtu toppi Verhoomo Wäkkärä
puuvillasukkahousut Bleuforêt (ainakin Sokos myy hyvää värivalikoimaa)
metallinväriset nappikorvikset ja ruskeat 50-luvun rusettiavokkaat kauan sitten kirpputorilta

For my international reader(s?): here you can see what it looks like in our backyard at the moment. I'll need my fur hat and some very wintery boots when I leave the house.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti