lauantai 4. joulukuuta 2010

Neljäs luukku: Muodokkaan mekkoja

Olen parinkin rouvan kanssa jutellessani saanut kuulla, että isokokoisia vintage-vaatteita on vaikea löytää. Myötätunnosta aloin selata Etsyä ja huomasin, että rouvat puhuvat totta. Pluskokojen parhaat todennäköisesti revitään myyjien käsistä. Helpompi on löytää mekko 24-tuumaiselle vyötärölle kuin edes 35-tuumaiselle, mikä ei luultavasti nykyaikana ole edes kovin harvinainen mitta.

Mutta löytyipä jotain! Joulun juhlakauteen ihana pinkki pitsimekko...


ja kesää kaipaavalle xxxl-kokoinen kirjava päiväpuku.


Molempien myyjien etsykaupat ovat erikoistuneet isoihin kokoihin. Ja minä lupaan, etten tästä lähin yritä enää pienentää mahdollisesti vastaan tulevia xl-kokoisia vaatteita kokoon m. Kyllä m-kokoiset mekkoja löytävät muutenkin.

2 kommenttia:

  1. Joo totta se on. Reilumpia vintage-vaatteita ei tahdo löytää. Siksi mullakaan ei niitä juuri ole.
    Asiasta toiseen. Tekee hieman pahaa katsoa tuota alempaa pukukuvaa. Puku on mallina olevalle naiselle aivan liian kireä rintojen kohdalta. Pukuhan menee ihan poimuille kun on niin tiukka. Kun tietää miten arkoja vintage-vaatteiden materiaalit saattaa olla niin jo pelkästään tuo yksi käyttökerta saattaa pilata vaatteen ja liestyttää saumanvarat. Ääääh! Ei näin!

    VastaaPoista
  2. Myyjäkin sitä tekstissä kommentoi. Toivotaan että on käyttänyt järkevää harkintaa ja arvioinut materiaalin etukäteen, tuskin se myyjänäkään haluaa että mekko hajoaa. (Käsitin siis että malli ja myyjä ovat sama henkilö.)

    VastaaPoista