torstai 30. joulukuuta 2010

Äänestä uudenvuodenaaton cocktail-pukua!

Huomenna on uudenvuodenaatto ja sellainen ilo, että meillä kotona on juhlat. Ei siis tarvitse miettiä paksujen sukkahousujen, villatakkikerrosten, karvalakkien ja talvisaappaiden tyyppisiä asioita, vaan voi pukeutua ihan tavalliseen cocktail-tyyliin tarvitsematta palella.

Mutta mitä päälle? Saatte ehdottaa! Nämä kolme pukua ovat kaapistani, eikä niitä vielä ole nähty asukuvina Hopeapeilissä. Yksi näistä, eniten ääniä saanut (tai jos kukaan ei äänestä, nyyhkis nyyskys, valitsen itse sen joka huomenna iltapäivällä eniten inspiroi), esiintyy täällä asupostauksen keskiössä lauantaina 1.1.

Ja ehdokkaat ovat:
1. Musta 60-luvun wiggle dress, jossa pitsinen yläosa, vuorattu vartalo-osa ja hihansuissa röyhelöt.
2. Syksyllä vaatekaapinsiivouspostauksessa vilahtanut kitin- tai hiekanvärinen 50-luvun puku, jossa jäykkä ja leveä laskostettu helma.
3. Syksynvärinen satiinipuku, lienee 50-60-lukujen vaihteessa. Istuva yläosa, kapealaskoksinen alaosa, kaulassa rusetille solmittava liehuke.

Esitän puvut tässä tarkoituksella ilman ihmistä sisällä ja ilman asusteita - jokaiseen löytyy kyllä jotain kivaa ja sopivaa... Äänestysaikaa on huomiseen noin klo 16 saakka.

Shortly: Which dress shall I wear on New Year's Eve?

9 kommenttia:

 1. multa ääni ehdottomasti kolmoselle! :)

  VastaaPoista
 2. Mielestäni alimmainen sopii upeasti huomisen räiskyvään tunnelmaan. Ja punaistakin punaisempaa huulipunaa, eikö niin?

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin taidan taipua tuon kolmosen puolelle vaikka ensin ajattelin tuota mustaa. Mutta siis vihreäsävyinen satiinipuku saa mun ääneni.

  VastaaPoista
 4. Muiden kommentteja katsomatta minäkin valitsin kolmosen !

  VastaaPoista
 5. Kolmospuku on ainoa täällä ääniä saanut ja johtaa ylivoimaisesti myös naamakirjan puolella, joten mitä ilmeisimmin se on valintani. Kiitos mielipiteistänne :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin tulin vielä liputtamaan kolmosen puolesta! Mageen erilainen!

  VastaaPoista
 7. Heh, mainio tuo ilmaus "tavalliseen cocktail-tyyliin" :D

  VastaaPoista
 8. Joo, kun se pakkascocktailtyyli on just sitä että laittaa tukkaa tunnin ja kun määränpäässä ottaa hatun päästään niin... :OOO

  VastaaPoista