keskiviikko 22. joulukuuta 2010

22. luukku: Koristeellista villaa

Minulla on ollut ylläni villatakki todennäköisesti joka päivä marraskuun puolivälistä asti. Omistan mustan, harmaan, purkkapinkin ja ruskean villavillaisen sekä vähän ohuemmat helmikirjaillun vaaleanpinkin, helmi- ja paljettikirjaillun kermanvärisen, kanervanvärisen, smaragdinvihreän ja leopardikuosisen. Näillä pärjää jo melko mukavasti.

Vähempikin riittäisi, sillä tavallinen perusvillatakki on kiitollinen asustettava. Siihen voi kiinnittää rintakoruja. Sen päälle voi pukea vyön. Kaula-aukkoa voi somistaa huivilla, irtokauluksella, kaulakorulla tai pukemalla alle rusettikauluspaidan. Hihat voi kääriä ja antaa paitapuseron hihojen näkyä. Voi käyttää auki ja kiinni. Ja kun siihen kyllästyy, somisteeksi voi ommella pitsiraidat. Ja niin edelleen.

Mutta villatakeista namuimmat ovat niitä, joissa on asustus mukana jo itsessään. Näin:


Tämä kaunotar on 50-luvulta, mutta oma angora-helmi-paljettisysteemini taitaa olla 80- tai jopa 90-luvulta ja köyhdytti minua vain muutaman euron. Kannattaa pitää silmät auki, kun kirpputorilla näkyy tätivaatteita!

2 kommenttia:

  1. ihana blogi :) ja tuo villatakkikin on aivan ihana. Miltä kirppareilta muuten löydät tuollaisia ihania vaatteita?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vivian ja tervetuloa lukijaksi :) Nämä mun "kalenterituotteet" ovat netissä myytävinä, tuo on Etsyssä (katso linkki), mutta yleensä shoppaan täällä Turun seudulla. Tulee kierretyksi aika paljon, niinpä tekee joskus hyviäkin löytöjä vaikkei tietysti läheskään joka kerta.

    VastaaPoista