maanantai 29. marraskuuta 2010

Kirsikoita ja kurkistus tulevaan


Olen saanut kirsikkatunnustuksen peräti kahdelta lukijalta! Kiitos, Anzi ja Sylvi! Tuntuu kivalta, että Hopeapeiliä luetaan, vaikka se on pyörinyt vasta pari kuukautta.

Kirsikkakiertopalkinnon ohjeet ovat seuraavanlaiset: jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle; kerro kolme asiaa, joita rakastat; näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.

Kyllä nuo muut, mutta ensimmäinen... Olen sen verran uusi blogimaailmassa, että viiden ennestään suosittelemattoman löytäminen ei ole helppoa. Siinä syy, miksi olenkin pihdannut kirsikoiden julkistamista tähän saakka. Löydän kuitenkin muutaman helmen, joita tietääkseni vielä ei ole palkittu:

1. Kokovartalofiilis pohdiskelee elämää hieman vinosta näkökulmasta erittäin kauniilla lauseilla.
2. Kissatalon nuori emäntä, sisustuksen ammattilainen ja tyttömäisen vintage-tyylin suosija, pitää kuvapainotteista tunnelmablogia.
3. Romuralli kunnostaa rintamamiestaloa ja tekee sisustushankintansa enimmäkseen kirppiksiltä.
4. Evil Dressmaker suhtautuu vintage- ja burleskityyliin sekä ronskilla huumorilla että ammattiompelijan taidolla.
5. Pulpetti - tämä kirsikka ei putoa kauas; mieheni pitää osana kirjailijan työtään blogia, jossa käsittelee suhteellisen usein film noiria ja vanhaa pulp-kirjallisuutta, jonka kansitaide on usein vallan inspiroivaa vintaasiharrastajalle. This one is in English!

Kolme asiaa, joita rakastan? Niitähän on sadoittain!

1. Kotiani, asukkaineen. Meillä asuu ihania miehiä, yksi kuusivuotias ja yksi 38-vuotias, ja molemmat vain paranevat vanhetessaan. Koti itse on 1950-luvun kerrostalossa ja jatkuvassa kaaoksessa, mutta viihdyn täällä keskusta-alueen reunamilla ja suren sitä, että asuntomme alkaa käydä liian ahtaaksi (se palvelee myös työpaikkana).
2. Lämpöä. (Mikä ettei kylmyyttäkin, merkityksessä kunnon vuodenajat.) Rakastan kesähelteitä silloinkin, kun ne tekevät olon veteläksi. Palelen herkästi ja kietoudun mielelläni shaaliin, villatakkiin, villasukkiin tai näihin kaikkiin. Nautinnolliset lämpimät suihkut lienevät pahin ympäristörikokseni.
3. Lepoa. On aivan parasta maata sängyllä ja lukea ilman, että tarvitsee reagoida mihinkään.

Ja se lempikuva; menin tosin helpon kautta ja valitsin valmiiksi tietokoneelta löytyvistä. Tarvitseeko kertoa enempää?


Tunnustuksista ilahtuneena paljastan nyt, mitä Hopeapeilissä lähiaikoina tapahtuu.


En tiedä, oletteko huomanneet, mutta ylihuomenna on jo joulukuu. Poikani odottaa jo kovasti ensimmäisen luukun avaamista legokalenteristaan. Myös Hopeapeili saa oman joulukalenterinsa, sillä olen huomannut, että kaikenlaisia aarteita tulee vastaan enemmän kuin itse mitenkään pystyn ostamaan... Tehkää se minun puolestani! Luvassa on päivittäin enimmäkseen omaan makuuni (mutta ei välttämättä kokooni) sopivia vintaasipoimintoja netistä, satunnaisesti myös lähiseudun kirppiksiltä.

5 kommenttia:

 1. Oho! Dänks, hani! <3 (Ei kun eihän tää olekaan Facebook.)

  VastaaPoista
 2. Saa täällä silti söpöstellä. <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos!

  Ja jee joulukalenterille. Pitäisköhän itsekin..?

  VastaaPoista
 4. Tuo kuva on U-P-E-A! Täällä myös yksi uskollinen lukija vaikken joka kerta merkkiä jätäkään... =)

  Mukavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitoksista :) Toivottavasti teette ihania löytöjä joulukalenterista!

  VastaaPoista