lauantai 31. maaliskuuta 2012

Minnihiiri paikallislehdessä

Turkulaisessa on juttu Kaupunginosien Turusta ja vähän minustakin; löytyy näköislehdestä sivulta 11. Huh, miten kylmältä näyttää tuo sohjo ja lumi, vaikka jutun teosta on vain muutama viikko!

4 kommenttia:

 1. Hyvä juttu! Tuo mainos artikkelin kulmassa on aika hyvin kohdistettu ja jotenkin sarkastinen?

  VastaaPoista
 2. Haa, hyvin mahdollista :D Linkki ei näköjään menekään suoraan lehteen, mutta Lehtiluukun listasta voi valita Turkulaisen 31.3.2012.

  VastaaPoista
 3. Kiva artikkeli ja hauska idea tuo kirja. Tampereen kaupunginosistahan on julkaistu ihan omia pieniä historiikki-kirjasiaan jo vuosia sitten. Tosin ne keskittyvät ehkä enemmän vanhojen kaupunginosien historiaan, ei niinkään siihen mitä niistä nykyisin löytyy. Kotipaikkamatkailu kyllä avartaa ja voi hämmästyksekseen löytää paljon jännittävää kun vaan näkee hieman vaivaa. Ja geokätköily on siinä myös oiva apuväline, sillä geokätköt on monesti piilotettu historiallisesti, kulttuurillisesti tai muuten kiinnostavien paikkojen läheisyyteen. Itsekin olen oppinut jopa syntymäkunnastani aivan uusia asioita kätköilyreissuilla.
  Sivuhuomautuksena totean vielä että myös valokuvausharrastus auttaa näkemään omia kotikulmia uudella tavalla, kannattaa katsoa myös ylös ja alas eikä vain tiiviisti tuijottaa suoraan eteen kun käppäilee kaupungin kaduilla :D

  VastaaPoista
 4. Rhia, huomasin kirjaa tehdessäni, että geokätköilijöillä on tosi paljon paikallistuntemusta. Käytin lähteenäkin netistä löytyviä tietopaketteja eri kätkösarjoista. Melkein alkoi houkutella asian harrastaminen! Ehkä jos meidän poika vähän isompana innostuu...

  VastaaPoista