tiistai 20. maaliskuuta 2012

Keltaista

Joku jossain sanoi, että inhoaa keltaista ja sen väkisin tuputtamista keväisin. Mutta kyllä niin on, että kevät itsekin väkisin tuputtaa keltaistaan. Kevättaivaassakin on sitä ripaus.


Ja odottakaapa vain kun saadaan leskenlehdet ja voikukat.

Asu toistaa itseään, taas on vekkihame, keltaisensävyinen pikkupusero ja vyö. Huvitti oikein, kun tajusin. Mutta uskokaa pois, ne ovat eri vaatekappaleet kuin edellisessä asukuvassa!


Tämä on oma vaatimaton panostukseni kevätmuodin hurjaan kuosien yhdistelyyn. Vaikka sitä ei tästä erota, pusero on valko-keltaraidallinen ja hame ruudullinen.


Kuoseista puheen ollen - taisin jokin aika sitten löytää kevään ja kesän uuden suosikkimekkoni... Nähdään silityslaudalla käynnin jälkeen!

4 kommenttia:

  1. Thanks Sabinna & David! They're plain H&M or something.

    VastaaPoista
  2. I am so envious, it is getting warmer on your side of the world and colder on mine. At least it cheers me up during our winter looking at all your beautiful summer outfits. It was suppsoed to be mild today, so I wore a summer dress to work and froze! Brrr...

    VastaaPoista
  3. Tallulah, it's so much fun to follow a blogger from other side of the world! I so envy you and Esme's summer outfits while freezing here in -10C or worse.. It's still cold now, +5C and snow. But it's getting better!

    VastaaPoista