torstai 22. maaliskuuta 2012

Eilen oli hyvä päivä

Eilen oli hyvä päivä. Ostin henkselit ja polkupyörän.


Joku voisi olla sitä mieltä, ettei aikuinen nainen voi pukeutua uskottavasti henkseleihin, mutta heti tuli iloinen mieli, kun puin ne päälleni. Miettikää nyt, pilkulliset henkselit! - Edellisen kerran olen omistanut henkselit 1980-luvun lopussa. Ne olivat valkoista pitsiä ja ostin ne Tukholmasta. Ja jos ne vielä jostain tulevat vastaan, otan ne uudelleen käyttöön!

pusero UFF / H&M
hame Majanummen kirppis
sukkahousut Lindex
kengät, öö, jokin kirppis
henkselit Emmauksen kirppis

Pyöränhankinnan taustalla on se ikävä juttu, että vanha musta menopelini varastettiin. Lukitulta kotipihalta, lukittuna. Epämääräisenä ajankohtana, jolloin en pyöräillyt aktiivisesti, ehkä noin joulukuussa. Tässä vaiheessa voi miettiä, miksen vienyt sitä pyöräsuojaan silloin, kun perheen muut pyörät vietiin.

Joka tapauksessa piti siis ostaa uusi pyörä, ja mielellään vintaasi. Estellen pyöräkirpputori auttoi. Pyörän nimi on Regulus, valmistaja Teräs Oy.Huomaatteko? Vihreä! Regulus on  syntynyt 1950-luvulla eikä ole ihan uuden veroinen, mutta meno tuntui mukavan tasaiselta ja leveälle tarakalle sopi hyvin pikkupoika istumaan. Kaipaan jo eväsretkelle!

6 kommenttia: