sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

70 - blogiarvonta alkaa!

Hopeapeilillä on tosiaan jo 70 virallista lukijaa, mikä on minulle suuri ilon, ihmetyksen ja vähän ylpeydenkin aihe. Sen lisäksi tuossa muutama aika sitten meni rikki 70 000 käynnin raja. Tässä on mielestäni aihetta arvontaan! Ja nyt vihdoin keksin sopivan 70-teemaisen setin palkinnoksi.


Luvassa on onnekkaalle voittajalle laadukasta lukemista ja ideoita juhliin. Kaikki tuntevat ainakin ulkonäöltä Seepra-sarjan. 1970-luvulla joka kodin hyllyyn kuuluneissa taskukokoisissa tietokirjoissa käsiteltiin aiheita vesihiihdosta sukupuolitauteihin. Sarjassa julkaistiin myös keittokirjoja, muun muassa monia etnisiä keittiöitä käsitteleviä sellaisia jo ennen kuin kiinalaiset ravintolat tai edes pizzeriat levittäytyivät ympäri Suomen. Tässä arvonnassa on tarjolla Seepra-sarjan Boolikirja vuodelta 1974: Yön hiljaisuudessa -boolista arvoituksellisesti nimettyyn Vastaukset kysymyksiin -booliin, kaikkiaan yli sata erilaista ohjetta alkoholilla tai ilman - uusia makuja tulevaan kesän juhlakauteen!

Kaupan päälle tulee Hopeapeilin numero 1 vuodelta 1969, jossa on juttua mm. Beatlesista ja muovihuonekaluista. Olin ihan varma, että minulla olisi lehti vuodelta 1970, mutta olin väärässä eikä tuo kauas heitä - ja sitä paitsi kansihan on psykedeelinen taideteos.

Osallistua voi varsin yksinkertaisesti jättämällä kommentin tähän postaukseen. Jätä myös jokin keino saada sinut kiinni, jos voitat arvonnan! Arvonta päättyy perjantaina 23.3. klo 21, ja tulokset julkistan seuraavana päivänä täällä Hopeapeilissä. Kiva, kun luet, ja osallistu ihmeessä!

17 kommenttia:

 1. Onpa todella kiva arvonta! osallistun ehdottomasti ja onnea 70 lukijasta! :)

  -Sara
  autumn, coffee and inspiration
  sara_h12@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. Hauska arvonta, osallistun! :)

  - Maya

  absintherain@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Arpaonnea odotellessa! Tuli muuten mieleen, että näin eräällä kirppiksellä myynnissä kasan vanhoja lehtiä (päällimmäisenä Hopeapeili) ja hintalapussa luki "Hopenuoli-lehtiä". Nauratti paljon. Jos arpaonni suosii, niin E. Rousku se tänne kirjoitteli.

  VastaaPoista
 4. Jee, boolikirja! Tolle olis kyl tarvetta :)

  VastaaPoista
 5. Pakko osallistua, niin huikee on palkinto!

  lauratsl_84@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. 60/70-luvun lehtiä minulla onkin liian vähän! :)

  Ensimmäinen arvonta muuten mihin osallistun...

  VastaaPoista
 7. Vastavierailulla. Juuri tämän vuoksi rakastan sitä, että ihmiset kommentoivat, kun käyvät vieraisilla: tämä on kaikkein hauskin tapa löytää ihania blogeja, kuten tämä sinun! Kerrassaan valloittava! Luin heti niin monta sivua kuin lapset minun sallivat ja aion ehdottomasti palata takaisin :)

  VastaaPoista
 8. Kiva arvonta, osllistun !
  "Seeproja" hyllystä löytyykin jo useampi, mutta ei boolikirjaa.

  VastaaPoista
 9. Kiva, jo näin paljon väkeä mukana! Tervetuloa uudelleenkin uudet ja vanhat lukijat!

  VastaaPoista
 10. Mukana! Boolikirja sopisi mitä mainioimmin mun ihanan 70-lukulaisen "pikkusuolaisia"-keittokirja(se)n kaveriksi.
  T:Anu
  (meili sulla varmaan on jossain, mutta kyllä mä kyttään blogia niin että huomaan voittajan...)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania söpöjä palkintoja! Eli siis osallistun ja onnea blogin kanssa, toivottavasti saadaan lukea vielä monta postausta eteenpäin :D

  Uneksia@netti.fi

  VastaaPoista
 12. Mukana mukavien palkintojen arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 13. Onpa kiva arvonta, ehdottomasti olen mukana!

  asrana83 @ hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Kivaa! Minäkin osallistun, t. Maria Kevät.

  VastaaPoista