torstai 27. lokakuuta 2011

Päivän rusetit

Kokeilin kahta rusettijuttua tänään. Ensimmäinen on hyvä esimerkki siitä, ettei pieniäkään nauhanretaleita kannata heittää roskiin; rusetti on nimittäin solmittu villatakkini ripustusnauhasta, sellaisesta jokseenkin turhasta härpäkkeestä joka lähinnä palvelee vain pilkottamalla kaula-aukosta kun pitäisi pysyä piilossa.


Helminauhoja on siis kaksi pitkää, joista toinen kaksinkerroin.

Päivän toinen rusetti on päällysvaateaiheinen ja saanut inspiraatiota siitä maailman kauneimmasta takista, jota muutama viikko sitten täällä ihailin. Kamera ei ollut yhteistyötuulella, joten tässä työpäivänjälkeisessä itselaukaisutunnelmapalassa ei paljon asua näy, rusetti sentään. Se on tehty pitkästä kapeasta huivista; huivi olisi käytännössä saanut olla vielä vähän kapeampi, vähän sivusi Minni Hiiri -tyyliä tämän huivin kanssa. Kuitenkin näppärä konsti saada vaihtelua hyvään perusmustaan takkiin.

(Takki on tämä, vaikkei se juuri kuvassa näykään.)

Ja sitten kuulkaas! Haluaisiko joku itselleen ihania vintagejuttuja ihan ilmaiseksi? Kannattaa osallistua Evil Dressmakerin synttäriarvontaan, jossa voi voittaa vaikkas mitä! Mukaan pääsee 3.11. saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti