torstai 13. lokakuuta 2011

miau

Oli sitten aika kylmä päivä; voi olla, että näette nyt syksyn viimeisen version tästä jakusta, jota olen sitkeästi asustanut aina uudelleen ja uudelleen. Tällä kertaa nahkoineen karvoineen.


Hymy oli kyllä hyytyä tuulessa! Hatturatkaisukin meni sen takia uusiksi, leveälierinen huopahattu ei olisi pysynyt päässä. Karva ei ole tietenkään oikeata karvaa, vaan tekoturkista. Tässä se on irtokauluksena ja au brutal hakaneulakiinnityksellä, mutta se on ilmeisesti joskus kuulunut neuletakkiin tai jakkuun, koska siinä on silmut nappeja varten.

Kengät tulivat vuosia sitten Zarasta ja laukku pari viikkoa sitten kirjamessuilta (tai no, keräily-).En tiedä, ostaisinko enää kenkiä tällaisella korolla, mutta muuten muoto ja tyyli ovat oikein hyvät edelleen. Kaikesta enimmäkseen puolikurjasta ketjukauppakamasta Zaran kengät ovat ehdottomasti parasta antia. Toiset suunnittelevat itselleen gradulahjaksi minnaparikoita - itse voisin joustaa periaatteistani ja käväistä Zaran kenkähyllyllä, kun tämän syksyn kirja on valmis. Siihen on tosin vielä matkaa...

2 kommenttia:

  1. Hihii, huomasin linkksi vasta nyt. Katsotaan, miten käy. Jos Parikat ovat epämukavat jalkaan, niin jätän ostamatta! Ihana veska!

    VastaaPoista
  2. Parikat eivät ole epämukavia! Ainakaan minun kokemuksellani niistä (kaksi paria).

    VastaaPoista