torstai 6. lokakuuta 2011

Luumun ja sinapin liitto

Ei olla keittiössä nyt, ei, mutta olen tällä hetkellä tykästynyt ylihuolelliseen asustamiseen. Tosin olen siinä täysi aloittelija verrattuna esimerkiksi Solanahiin, katsokaa vaikka tämän postauksen uskomattoman upea asustus ja värisoinnuttelu - tuli lähes pakottava tarve hankkia kukkahattu! Poimin siis itsekin pari väriä, tässä tapauksessa elintarvikehenkisesti luumun ja sinapin, ja asustin niillä muuten aika mustan asun. Näin.


Mekko on suosikkini sarjasta 70-luku matkii vanhempia vuosikymmeniä. Sen vanhan kullan värinen kukkakuvio painaa minun vaa'assani aika paljon enemmän kuin se, että materiaali on polyesteria. Huivin nappasin mieheltä, ja siinäkin on myös sinapinväristä kuviota - mutta tämä meni ilmeisesti ylimätsäämisen puolelle, sillä eipä se ainakaan kuvissa erotu. Vaahteranlehdet mätsäävät myös!

Tämä on itse asiassa kaupassakäyntiasu, puolivahingossa syntynyt. Että jos joku miettii, miten vintagea käyttää ihan tavallisessa perus-Siwa-maitopurkki-arjessa, niin esimerkiksi tällä tavalla. Tosin nyt toisella yrittämällä asustin vähän lisää (ruusu, eilisen postauksen roskislaukku) ja lisäsin tukkaan pikku jipon.


Tukka syntyi näin: piippasin kaksi suortuvaa otsalta, kiinnitin ne pinneillä renkaiksi ja vedin loput niskanutturalle, joka jäi piiloon baskerin alle. Kampauksen teko kesti kolmisen minuuttia, josta suurimman osan aikaa vei piippausraudan lämpeneminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti