lauantai 1. lokakuuta 2011

Uutta materiaalia


Löytyihän kirjamessuilta näitäkin, mm. tämä syksyn lehdeksi hyvin hempeän värisellä kannella varustettu Hopeapeili. Tarjontaa 50-luvun naistenlehdistä, paitsi Kotiliesistä, ei ollut läheskään yhtä paljon kuin vielä viime vuonna; olisi pitänyt silloin ostaa pari kassillista varastoon. Mutta oikein, oikein hienojakin kansia tuli kotiin pari kappaletta...

Ps. Tarkennusta tähän nyt, kun ehdin lukemaankin. Teksti pääkirjoitussivulla kertoo näin: "Kansikuvassamme esittää muotipiirtäjä Maj Lindfors Muotisalonki Ikan valmistamaa nuoren tytön iltapukua. Puku on lavendelinsinistä sifonkia. - Värikuva Hopeapeilille Claire Aho."

2 kommenttia:

  1. Vanhoissa 50-Luvun Me Naisissa on upeita värikuvia ja muotijuttuja. Ostin kesällä halvaltaan yhestä "vinttimyymälästä" pinon näitä ihania lehtiä. Sulla on muuten aivan ihana blogi! Ilo lukea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Itse en ole koskaan löytänyt tuon ajan Me Naisia, vaikka tiedän, että lehti on silloin ilmestynyt. Kotiliesiä näkee paljon, ja Hopeapeilien lisäksi mulla on Eevoja ja Viuhkoja.

    VastaaPoista