keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Sininen mekko, mustat asusteet

Olen pukeutunut pari päivää pelkkään mustaan, enemmän laiskuuttani kuin mielialasyistä. Tänään päätin varta vasten, että täytyy valita väri. Eikä väreiksi laskettaisi ruskeaa tai harmaatakaan. Mielellään asu voisi myös olla mekko eikä villatakki + hame -turvaunivormu. Poimin savunsinisen neulemekkoni ja annoin lokakuulle periksi sen verran, että asusteet ovat mustat.


Pidin kovasti tästä juuri tällaisten kenkien kanssa (t-remmiset olisivat ehkä olleet vielä paremmat) mutten kuitenkaan rohjennut lähteä ulos ne jalassa kuurosadevaaran vuoksi. Mutta sisällähän voi klopsutella millä haluaa. Tukka on ihan hutaistu, mutta siinä on yksi pieni sievä juttu. Kukkia. Tästä passikuvaversiosta näkee paremmin, millaiset; aitoa muovia 60-luvulta.


Tukkakukat ovat kesä- ja Havaiji-juttuja, mutta tällaisina pieninä ja hentoina ne tuntuivat luontevilta neuleenkin kanssa. Ja kukkii tuolla luonnossakin vielä, puna-apila ja syysmaitiainen ja siankärsämö ainakin. Hätätapauksessa ehkä suppilovahveronkin voisi laskea kukaksi?

2 kommenttia:

  1. Ompa ihana mekko, ihan selkeät 30-luvun fiilikset tulee, vaikka onkin vissiin tuoreempaa tuotantoa.

    VastaaPoista
  2. 70-80-luvun vaihteesta, ehkä. Tuotelappu löytyy (valmistaja Artella, Kouvola).

    VastaaPoista