keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Mitä toivon talveksi

Tällä tavalla kun otsikoi, pitäisi seurata komea kuvakollaasi eri muotitalojen (tai vintagen ollessa kyseessä pikemminkin vintagenettikauppojen ja vanhojen lehtien) tarjonnasta. Mutta ei. Ihme kyllä meneillään on vaihe, jossa vaatekaapista ei tunnu puuttuvan varsinaisesti mitään. Luulin tarvitsevani mustan villatakin, kunnes löysin kaksi sellaista syksy/talvi -merkatuista laatikoista vintiltä. Onneksi katsoin ennen kuin ostin.

Muutama toive talven varalle kyllä on, mutta ne ovat immateriaalisia. Toivon, että

- muistaisin ja viitsisin korjata ja korjauttaa vaatteeni ja asusteeni heti, kun korjaustarve ilmenee, eikä vasta seuraavan sesongin tullen. (Ompelin juuri yhden keväällä pudonneen napin trenssiin ja otin yhteyttä modistiin korjatakseni maaliskuussa saamani hatun, jota tietysti haluaisin käyttää juuri nyt.)
- talvella olisi lunta, jotta voisin käyttää valkoisia 50-luvun nilkkureitani ja saman ajan mokkasaapikkaitani.
- olisi tarpeeksi kylmä, jotta voisi uskottavasti käyttää karvalakkeja, mutta ei ihan niin kylmä kuin viime talvena, jolloin käytin samaa lämpimintä takkiani ja villatakkiani ja vuorottelin noin kahta lämpimintä hamettani kolmen kuukauden ajan.

Siinäpä ne. Toki toivon myös, että meneillään olevasta Uffin alesta löytyy joku ihana aarre, jollaista en ole edes varsinaisesti etsinyt. Kirppismania on (varmaan tilapäisesti) hellittänyt, muttei kokonaan loppunut.

Mitä te lukijat rakkaat toivotte talvipukeutumiselta tai talven iloksi muuten vain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti