perjantai 3. kesäkuuta 2011

Sininen ilta, punaiset asusteet

Tämä ei ole erityisen hyvä kuva. Se on lähes ainoa, joka on - siinä toisessa tarjolla olevassa on vielä pösilömpi ilme. Mutta se ei ole mekon vika tietenkään, vaan mallin. Ja sen, että kännykässä oli liian vähän muistia käytettävissä.


Löysin tämän 50-luvun satiinimekon Uffilta pari viikkoa sitten, ja se sai yllättävän nopeasti ensi-iltansa. Usein mekot saavat odotella kaapissa pitkään ennen sopivaa juhlaa - tälle (ja Isotyllille, joka ei onneksi näy, mutta luo tunnelmaa) sopivan hetken loi Turku Looks -näyttely, jonka cocktail-tilaisuus oli tänään. Ei, minä en ole näyttelyn kuvissa. Mieheni on, ja hänen kanssaan minun ompelemani kassi. Etsikää linkistä - tai itse näyttelystä Logomossa.

Tein jonkin aikaa valintaa mustien, punaisten ja helmenvaaleiden asusteiden välillä. Pelin ratkaisivat punaisen hyväksi kengät (Etsystä joulun alla). Laukku on 80-lukulainen olkalaukku, jonka remmi on piilotettu laukun sisään, ja hansikkaat monta monta vuotta sitten itse värjätyt. Väriyhdistelmä toimii, mutta toisaalta haastaa kokeilemaan monia muita. Persikka, ruohonvihreä ja suklaanruskea ainakin toimisivat. Muita ideoita?

9 kommenttia:

 1. Loistava yhdistelmä! Sininen ja turkoosi ovat myös makoisa pari.

  VastaaPoista
 2. Turkoosi vois olla myös. Ja vaaleanpunainen tietysti!

  VastaaPoista
 3. Onko jotain mitä en tajua, mutta ei minun kuvaani ole tuossa Turku Looks -linkissä, vaikka siinä sanotaan että "kaikki kuvat"..?

  ihmettelee täällä Elinan mies, joka on paljon tyytyväisempi eilen bileissä otettuun kuvaan kuin maailmaa kiertäneeseen versioon...

  VastaaPoista
 4. Pitää siellä Logomossa sitten käydä ihailemassa jos linkki ei toimikaan niin kuin lupaa.

  VastaaPoista
 5. Minä rakastan sinipuna-yhdistelmä (vaatteissa siis - voisihan se politiikassakin joskus toimiakin, muttei aina;) !

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Politiikassa näyttää kyllä huonommalta tuo sinipuna :P

  VastaaPoista
 7. Katso! http://vintageblomster.blogspot.com/2011/06/fargrann-brud.html#comments saman tyyppinen mekko samalla viikolla.

  VastaaPoista
 8. Onpa hauska sattuma! Kiva häästailaus tuolla morsiamella.

  VastaaPoista