torstai 2. elokuuta 2012

VuoksenniskallaNote to self: käytä huulipunaa kuvissa! Se pääsi unohtumaan tästä heinäkuun kotimaanmatkalla Imatran Vuoksenniskalla napatusta kuvasta. Mekko on hinta-käyttösuhteeltaan ylivoimaisesti parhaani: ostin sen muutama vuosi sitten Huuto.netistä 40 sentillä ja se on palvellut monissa paikoissa, joissa tarvitaan kevyttä, mutta konepestävää kukkamekkoa. Eli vähän kaikissa kesäjutuissa.

Vuoksenniskalla oli muutama hyvä ja edullinen kirppis, joista kohta enemmän Kirppismatkojen puolella, sekä aina yhtä tyylikkäitä 1950-luvun liiketaloja; Bio Vuoksi on kuulemma Imatran ainoa toimiva elokuvateatteri. 

3 kommenttia:

  1. Kiva kesämekko! Patellavyö on hyvä lisä. Itsekin käytän niitä monien mekkojen piristäjänä. Saa myös vähän kurottua liian isoa mekkoa kasaan, vyötärön näkyviin ja ehkä helmaakin vähän lyhyemmäksi.

    VastaaPoista
  2. Joo, tämä mekko on tuolta 80/90-luvun taitteesta ja malliltaan sellainen hassun pitkä vartalo-osasta. Patellan avulla saa vyötärön kohtaa nostetuksi vintaasimmalle tasolle. Kuvassa itse asiassa pilkottaa se ommeltu vyötärölinja tuon vyön alta.

    VastaaPoista
  3. Tuollaiset petite fleur-tyyppiset kukkakuosit ovat ihania. Kaunis mekko :)

    VastaaPoista