maanantai 20. elokuuta 2012

Nukkemaiset kengät

Ulkona olikin yhtäkkiä viileää. Mutta otetaan asiasta ilo irti - taas on koittamassa tällaisten yhdistelmien kausi.


70-luvun tolppakorot tuovat jotenkin mieleen nukenkengät. Sinapinkeltaista en pysty käyttämään kasvojen lähellä ollenkaan, se sopii ihoni sävyyn harvinaisen huonosti, mutta onneksi on sukkahousut!

tolppakorkokengät kirppis Sinitaivas, Hamina
sukkikset Lindex

3 kommenttia:

 1. Ihanat kengät! En ole tolppien ylin ystävä, mutta nämä ovat todella suloiset.

  Minulla meni pari viikkoa sitten kahdet kengät rikki ihan vain normaalikävelystä töihin ja takaisin, oli hyvä muistutus, että vanhoja kenkiä tulisi kävellä hillitymmin. Menivät suutaria (ja rahantuloa) odottavaan pinoon.

  Kävin tänään katsomassa josko mainitsemasi vihreä cocktail-mekko olisi vielä Pelastusarmeijan ikkunassa, ja olihan se. Todella kaunis puku. Kotiutui nyt minun huomaani, kiitos vinkistä :)

  Ajattelin muuten kysyä/vinkata, oletko tietoinen Yliopistonkadulla olevasta antiikkiliikkeestä (pitää myös huutokauppoja), jonka takaosassa on myös rekki vaatteita? Ja itse asiassa kokonainen alakerta vaatteita ja asusteita, mutta osasto ei ilmeisesti ole aina auki/kaikkia tavaroita ole hinnoiteltu. Itse harhailin alakertaan vahingossa tietämättä että se ei ole virallisesti auki. On siinä kohtaa, missä on pari kolmekin antiikkiliikettä vieretysten, Aninkaistenmäen ja Yliopistonkadun risteyksen kulmilla.

  VastaaPoista
 2. Oi, se on siis sinulla! Kävin tänään iltapäivällä taas puodissa ja totesin, että mekko on myyty. Hienoa! - Liike, jota tarkoitat, on Art + design nimeltään. Olen ostanut sieltä ainakin yhden hatun ja yhden laukun, astiavalikoimaa aina kuolailen mutta talous harvoin antaa myöten.

  VastaaPoista