keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kangasrakkaus


Ruusut ovat jo pitkään olleet suosikkejani, mutta vasta pari kuukautta sitten löysin ensimmäiset vuodevaatteet tällä kuosilla. Minulla on nyt kaksi tyynyliinaa oransseilla ruusuilla ja yksi pussilakana punaisilla, ja janoan lisää! Tietääkö joku lukija kuosista mitään - tai peräti, mistä tätä voisi saada lisää? Kangas on selvästi vanhaa, mutta kuinka vanhaa, sitäkään en osaa arvioida.

Muistakaahan myös osallistua Hopeapeilin arvontaan, joka on avoinna perjantai-iltaan saakka!

5 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tota samaa mut se kului puhki! Tämä on luultavasti 60-70-Luvulta! Ihana kuosi kyllä ruusut on munkin suosikki!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hieno kangs! Minäkin haluaisin tuollaiset lakanat. En yhtään tiedä suunnittelijasta tai valmistajasta. Ruusut on suloisia.

  VastaaPoista
 3. Ruusut <3 Toisaalta myös tuo painettu pitsikuvio on jotnekin niin herkkä!

  VastaaPoista
 4. Hei tuosta yhdestä lakanasta saat 2 hengen parisänkyyn setin kun purat sen kahteen osaan ja ompelet niistä kakasi pussilakanaa, molempiin toiseksi puoleksi vaikka tuon punaisen ruusun väristä puuvillakangasta. Näin olen itse tehnyt yhdestä pussilakanasta kaksi. PS: Mielettömän hieno kangas!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, Anonyymi! Tuota voisin kokeillakin. Kangas on hieno ja ilmeisesti aika harvinainen - ja hankala etsiä, kun ei tiedä valmistajaa tai kuosin nimeä.

  VastaaPoista