perjantai 24. elokuuta 2012

Syyslaukkuinspiraatiota

Anna kirjoitti laukkulöydöistään, tai pikemminkin kuvasi niitä. Siitä tuli mieleen esitellä myös omia alkavan syksyn suosikkiveskojani, vaikka en ole ollenkaan yhtä taitava valokuvaaja. Laukkuni kyllä ovat edelleen omaankin silmääni ihania; kaikki vintagea ja kirppislöytöjä tältä kesältä tai vähän kauempaa.


Mikä on sinun suosikkisi? Ja entäpä olisiko rakkailla lukijoilla hyvää vinkkiä tekonahan puhdistukseen? Laukku numero neljä tarvitsisi pientä freesausta kääntöpuoleltaan.

7 kommenttia:

 1. Nelonen on minun suosikkini. Minulla on samanvärinen olkalaukku haussa, vielä ei ole tullut sitä täydellistä yksilöä vastaan.

  VastaaPoista
 2. Korilaukku on mun suosikki! Muovin puhdistukseen "ihmesieni" auttaa tosin varosvasti koska se voi myls viedä esim kiillon pinnasta. Kostuta sieni haaleaan veteen ja painele sienellä! Kokeile esim johonkin huomaamattomaan kohtaan tekeekö sieni haittaa muoville! Ei tarvitse pesuainetta!Mullakin oli mielessä sama juttu että tekisin jutun laukuistani omaan blogiin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä Seija, jään odottamaan sinun laukkupostaustasi!

  VastaaPoista
 4. Ykkönen on ykkönen. Mutta minä olenkin sua huomattavasti arempi asustaja. Mustan laukku on naisellisen siro mutta kuvan perusteella kuitenkin tarpeeksi iso.

  VastaaPoista
 5. Mun suosikki on kakkos laukku! Taikasientä minäkin ehdottaisin, mutta sen kanssa pitää olla varovainen. Joitain liimapohjaisia tahroja olen poistanut asetonilla, mutta sekin vaatiin varovaisuutta.

  VastaaPoista
 6. Tiedättekös, että kun illalla muutenkin askartelin taikasienen kanssa, kokeilin sitä myös laukku neloseen. Ja tahrat lähtivät! Tuntuu, että se olisi voinut toimia myös sellaiseen yleislikaiseen pintaan, joten pitääkin käydä kaikki keinonahkalaukut läpi sienen kanssa.

  VastaaPoista
 7. Taikasientä olet näköjään käyttänyt jo, mutta tuleviin tarpeisiin hyvä vinkki: rasvainen silmämeikin poistolappu (Viva). Sellaisella minä olen omasta laukustani farkun sinistymät pyyhkinyt jo monta kertaa. :)

  VastaaPoista