torstai 9. elokuuta 2012

Harmaa mekko, kahdet asusteet

Kirpputorit voivat yllättää. Tätä kaunista harmaata 1960-luvun alun leninkiä myytiin Porin Vähäraumalla muuten aika heikkotarjontaisella hyllykirppiksellä tuotenimellä "retro tunika". Onneksi tartuin "retroa tunikaa" helmasta ja kiskoin sen esiin myllätystä, muuten aivan erityyppistä kamaa sisältäneestä vaatekasasta.


(Tästä muuten näkee myös, miten pitkäksi on kesätukka päässyt venähtämään, en edes muista koska olen käynyt kampaajalla. Suorana mittaa on jo vyötärölle. Pitää ryhdistäytyä arkeen, leikata tukka ja alkaa töihin ja muuta vastaavaa. Käyttää taas asusteita ja opetella uudelleen poseeraamaan. Nämä kuvat ovat treeniä kumpaankin.)

Mekko on tehty taidokkaasti, minkä huomaa etenkin vyöstä. Se on ommeltu takaa kiinni niin, että kuviokohdistus menee aivan täsmälleen oikein: rusetti ei ole siis vain rusetti, vaan tässä on rusetille solmittava vyö.


Mietin tosin, irrotanko sen, jotta mekkoa voisi pitää jonkun muunkin vyön kanssa. Tässä punaisten asusteiden versiossa rusettinauhat roikkuvat takana.


Jos oikein tekee mieli laittautua, tällaisen pitsikuvioisen vaan ei pitsisen kanssa sopivat oikein hyvin virkatut käsineet.


Ja ehkä myös myllykoskelaiselta kirppikseltä löydetyt söpöliinit, jotka hain juuri suutarista kotiin.


3 kommenttia:

  1. Suloinen mekko, näyttää tosi kivalle punaisten asusteiden kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. Nuo alimman kuvan kengät O_O Niin ihanat! Että tuommoisia vielä tulee kirppareillakin vastaan.... Missäs se Myllykoski oikein olikaan *kaivaa karttoja esiin...*

    VastaaPoista
  3. Ei o vallan mahdottoman kaukana, itse asiassa Kouvolan vieressä.

    VastaaPoista