perjantai 27. huhtikuuta 2012

Vappumekon koeajo

Sain eilen kauan ja hartaasti sovitetun ja korjaillun vappumekkoni Evergreenin Sirpalta kotiin. Olen jo kauan ihaillut kapeita pukuja, joissa on somisteena nappilista, ja kun vihdoin sellaisen löysin, kannatti tehdä työtä sen saamiseksi kuntoon!

Kokeilin tulevaa vappubrunssia (vappumarssia, sanoi mies) varten kahta eri asusteväriä. Valkoinen on se todennäköisempi, mihin suomalainen nainen olisi päätynyt keväällä 1962. Vakava versio...


...ja vappuisempi.


puku Evergreen Garderobi
korvikset, kengät joku kirppis kauan sitten
pitsireunaiset käsineet Huuto.net
vaaleat kesäsukat VintagEija's (merkkiä Vision Kismet: 'hienot juhla- ja vierailusukat')

Sitten räväkämpi väri, korkeampi korko ja isommat korvikset. Ronettes-kampaus kuulemma, mutta minusta ihan tavallinen chignon, tai erikoinen siinä että asettui ensi yrittämällä paikoilleen.Päätä näistä nyt sitten! Punaiset valkopilkulliset kengät olisivat mitä parhaat tähän asuun ja hetken ajan minulla olikin jo sellaiset - mutta palautin ne kauppaan, väärän kokoiset olivat... Muita asusteväri-ideoita?Sitruunankeltainen? Mustat pilkut valkoisella pohjalla?

Kivaa perjantaita kaikille!

9 kommenttia:

 1. Punaiset kengät huulien kaveriksi, valkoiset hansikkaat ja korvikset asustamaan. Ihana puku!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno mekko! Pitäisi käydä pitkän tauon jälkeen tuolla mainitsemassasi putiikissa visiitillä...

  VastaaPoista
 3. U-pe-a. Molemmat, nainen ja mekko. Hauskaa vappua!
  m-p

  VastaaPoista
 4. Hieno puku! Ottaisin itsekin tuollaisen. Laita punaiset kengät, on ne niin pirteät. Ja valkoiset käsineet! Kampaus todella kaunis. Itsekin käytän usein nutturoita, aina tyylikäs ja helppo tapa saada hiukset nopeasti kuntoon. Vaatii vaan riittävän pitkät hiukset. Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos m-p ja Citypulu! Pitää poimia vähän punaista ja vähän valkoista - valkoiset käsineet ovat paremmat, mutta ehkä punaiset kengät. Ihana että nyt on tulossa kohtalaisen lämmin vappu, viime vuonna hyyti luihin ja ytimiin asti.

  VastaaPoista
 6. Oijoi miten ihana mekko... Ja vastarannan kiiskinä sanon että valkoiset asusteet, punainen huulipuna väripilkkuna on 100% täysosuma! Ihanaa vappua epäilemättä Suomen tyylikkäimmälle vappuilijalle!

  VastaaPoista
 7. Upea leninki! Ehdottomasti punaiset asusteet.

  VastaaPoista
 8. Taija ja FrockFreak, kiitos kommenteista! Ehkä käytän tätä aattona valkoisin, vapunpäivänä punaisin asustein tai toisin päin :D

  VastaaPoista