lauantai 14. huhtikuuta 2012

Tunnustus


Minulla on aika paljon kenkiä. Tässä perhekuva avokkaista, sandaaleista ja ballerinoista. Niitä on 90 paria. Luvusta ovat poissa lenkkarit, saappaat ja nilkkurit, eli kokonaiskenkämäärä nousee yli sadan.

Auttaako ollenkaan, että laskelmani mukaan näistä 90:stä 80 paria on ostettu käytettynä?

Keräilijän on viisasta välillä tehdä tällainen kokoontumisajo. Meillä ei ole vaatehuonetta, joten kenkiä on siellä täällä: laatikoissa, vaatekaapeissa, hyllyillä, vanhassa matkalaukussa. Kaikki eivät ole helposti saatavilla, joten en suoraan sanottuna muista kaikkea, mitä omistan. Parit selvät tuplakappaleet huomasin heti. Toisaalta huomaan myös puutteita. Vaikka minulla on krooninen punaisten kenkien kaipuu, niitä on tosiasiassa aika monet - keltaisia taas ei yksiäkään.

Huuto.nettiin on lähipäivinä lähdössä muutamat hienotkin kengät, hieman liian isoja ja pieniä. Joukossa parit, joiden vääränkokoisuus tosissaan harmittaa, kuten eräätkin vaaleanpunaiset 50-luvun sandaletit, mutta eivät ne kaapissa kokoaan muuta. Pois vain.7 kommenttia:

 1. Yhdyn ylläoleviin!
  Niin ja niitä liian isoja voit vinkata täällä/FB:ssäkin... ;)
  /Anu

  VastaaPoista
 2. Ekat neljä paria ovat jo myynnissä, lisää tulee kun ehditään: http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=Aenna&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A&opuh_ownlist

  VastaaPoista
 3. Jaha, ei siitä tullut linkkiä... Aenna on tunnukseni huutiksessa, jos joku haluaa tutkia kenkiä tarkemmin. Kun saan enemmän listatuksi, mainostan tietysti täälläkin lisää :)

  VastaaPoista
 4. Haa! Pitää näyttää noi kuvat miehelle, ehkä lopettaa kuittailun mun kenkähankinnoista. Btw, mullakin on "krooninen punaisten kenkien kaipuu" ...

  VastaaPoista
 5. Ohho... Siinäpä on mistä valita :) <3

  VastaaPoista