keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kaipaako joku vanhoja Virkkaus- ja neuletyöt -lehtiä?


Kuvassa viikon ostos. Nyt on taas vähäksi aikaa lukemista!

Mutta kaipaisin myös tekemistä. Olen koettanut ompeluinnostuksen myötä taas etsiä vanhoja ompelulehtiä ja kaavoja, mutta tuntuu, että löydän vain virkkaus- ja neuleohjeita. Varmaan pitäisi olla onnellinen pienestä kaavavarastostani, jota muuntelemalla saa jo ommelluksi paljon kaikenlaista... Toisaalta: minulla on nippu vanhoja Virkkaus- ja neuletyöt -lehtiä, 30-luvulta 50-luvulle, täysin käyttämättömänä. En osaa hyödyntää niitä muuten kuin silmänruokana.

Siispä heitetään peliin rohkea ehdotus. Löytyisiköhän joku, joka olisi kiinnostunut vaihtamaan virkkaus- ja neuleohjeita ompelukaavoihin? Tai lainaamaan päittäin? Olen avoin ehdotuksille ja yhteistyötarjouksille (ja tietysti myös jos jollakulla on ylimääräisiä 50-luvun naistenvaatteiden ompelukaavoja, myös kiinnostunut ostamaan).

4 kommenttia:

 1. Itselläni ei puikot pysy käsissä, mutta minulla olisi kaavakopioita myynnissä. Tutustu blogiini: http://spacedices.vuodatus.net/
  (sivut toimivat paremmin Firefoxin kanssa, IE:n kanssa ongelmia)

  -Sande-

  VastaaPoista
 2. Ihania kaavoja sinulla, Sande! Pitää tutustua blogiisi tarkemmin, on ihan uusi löytö minulle :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin on ompelukaavoja 20-30-40-50 ja 60-Luvulta osa on skannattu picasa albumeihin ja paljon on skannaamatta http://picasaweb.google.fi/pinksepe käy katsomassa!

  VastaaPoista
 4. Käyn katsomassa, kiitos Sepe!

  VastaaPoista