perjantai 2. joulukuuta 2011

Soittorasiapallo

Kävin eilisenä vapaapäivänäni ennenkäymättömällä kirpputorilla, Kirppiskeskuksessa Nummen teollisuusalueella. Hintataso oli varsin kohtuullinen ja tein muutaman hauskan pikku löydön, joista tässä kaksi - ihan vain sen takia, että juuri viime jouluaiheisessa postauksessani kommentoin näitä esineitä.

Olkaa hyvä: soittorasiasaumapallo!


Palloa kiertävä kultapaperipitsi ja tähtikoristeet ovat kärsineet, mutta puolentoista euron hinta ja se tosiasia, että olen aiemmin vain lukenut tällaisen ihmeen olemassaolosta, sinetöivät ostopäätöksen puolessa sekunnissa. Soitto-ominaisuus toimii, sävelmänä on tietysti Kulkuset. Pallo on painava eikä sitä ole ilmeisesti tarkoitettukaan ripustettavaksi kuuseen, vaan esimerkiksi ovenkarmiin, kertoi tuttava, jonka lapsuudenkodissa oli vastaavanlainen pallo.

Soittorasian kaverina on kaksi lasisista palloista päätellen saumapalloja vanhempaa hopealankakoristetta. Mies ehdotti, että teen näistä korvakorut huomiseen burleski-iltaan joulupallohatukkeen kaveriksi, ja se oli niin pöljä idea, että se on pakko toteuttaa. 20 sentin hinta vintaasista koristeparista oli myös ihan kohdallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti