maanantai 26. joulukuuta 2011

Kaunis joulukansi (1939) ja kirahvilaukku

Ulkona riehuu vuosikymmenen talvimyrsky; puistoon on pudonnut ainakin yksi säärenpaksuinen oksa, joka osuessaan olisi tappanut. Istumme sisällä perehtymässä joululahjoihin. Tässä nopea nappaus tämän joulun tulokkaasta. Sikamainen joululiina on muutaman vuoden takainen lahja ystävältäni.


Olenko oikeassa, että tämä eläinkuosi on lähinnä kirahvia? Veskan on valmistanut Väskindustri, Göteborg, lapun fontista päätellen 60-luvulla.

Ja sitten joulukuvaksi aikomani Eeva-lehden kansi joululta 1939. Eeva on ollut 30-luvulla hyvin tyylitietoinen, moderni lehti - katsokaa tätäkin art deco -henkistä joulupukkia!


Varokaa kaatuvia puita ja pitäkää toisistanne huolta!

2 kommenttia:

  1. Edellisen käyntini jälkeen olikin tullut kaikkea ihanaa. Haluaisin kysyä, että millaista esim noilla mustilla kirppiskengillä on kävellä? Tai niillä H&M:n "parikkakengillä"?

    VastaaPoista
  2. Mustista kirppiskengistä (siis noista uusimmista) en vielä tiedä kun olen vain vähän tepastellut niillä kotona, mutta ne violetit henkkamaukkaparikat ovat yllättävän hyvät, vaikka täyttä muovia ovatkin yltä ja päältä.

    VastaaPoista