keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Vihdoinkin valmis


Tämä kaunis Eeva-lehden kansi sotajoululta 1940 ei varsinaisesti liity päivän aiheeseen, mutta huokuu sellaista rauhaa ja seesteisyyttä, mitä elämässä on tuskin koskaan liikaa. Sain tänään valmiiksi tekstit seuraavaan kirjaani - sen verran olen sekaantunut kirjojen tekoon ennenkin, että en sano koko kirjaa valmiiksi, jälkisäätöön menee parhaassakin tapauksessa aina aikaa. Mutta huomenna, huomenna teen jotain muuta kuin viime kuukauden ajan. Ehkä lähden joululahjakiertueelle antiikkiliikkeisiin ja kirppiksille (huomatkaa nettimedia Uuden Mustan mainio joulukamppis!), kirjastoon, kävelylle. Tai en mihinkään, nukun kahteentoista ja luen koko päivän kirjoja, ei työhön tai edes tähän blogiin liittyviä.

Matkaopas Turun kaupunginosiin ilmestyy Savukeitaan julkaisemana helmikuun tietämillä. Kuulette lisää, kunhan ilmestymiseen asti päästään!

4 kommenttia:

 1. Mikä sattuma, juuri viikko sitten ostin saman lehden divarista ja ihastelin! En ole koskaan nähnyt kultaväriä vanhempien lehtien kannessa ja mietiskelin yhteyttä siihen, että tuo on itse asiassa julkaistu välirauhan aikaan... Hyvä markkinointikikka talvisodan jälkeen?

  Ja onnittelut kirjasta, olet kuitenkin todella pitkälle päässyt!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tuntuu kyllä hyvältä ja ehdottomasti suurin työ on jo takana. Lehdestä, hauska sattuma! Minäkin ihmettelin kultaväriä, lehti näyttää hyvin ylelliseltä ollakseen tuolta ajalta. Mutta ylellisyydelle oli ehkä jouluna 1940 vielä tilaa, ne pahimmat ajat kai koittivat vähän myöhemmin, paperin säännöstelyt ja muut.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kauniit pehmeät värit toussa kanessa ei mitenkää erityisen perinteisen jouluiset, Hienommat! Ne olisivat romantisen joulun vaihteehtovärit, todella inspiroiva kuva. Kiitos.

  VastaaPoista