perjantai 18. marraskuuta 2011

Lunta!

No sääkartalla ainakin on, sunnuntain kohdalla, Turussakin. Ja tämän, päivän ruokakuvaukseen väsäämäni kakun päällä vähän lisää.


(Kakkuvati on muuten erikoisimpia keittiötarvikkeitani. Se on muovia, paitsi keskellä oleva jalkaosa metallia. Metallissa on kaunokirjoituksella kaiverrus: "Ellen 31/8 -56". En ole koskaan nähnyt toista muoviastiaa, jossa olisi kaiverrus; mennee 50-luvun uutuusinnostuksen piikkiin.)

Lumesta lainasin vähän myös päivän asuun. Kävimme kuvaamassa Apteekkimuseon takapihalla, Cafe Qwenselin nurkilla. En ollut koskaan käynyt täällä, Turun vanhimpiin puurakennuksiin kuuluvassa talossa, joten kahvilavisiitti meni myös yleissivistyksen piikkiin. Ympäröivässä Fortuna-korttelissa lienee pitkin joulunalusaikaa kaikenlaisia tapahtumia, ja silloin kannattaa vilkaista tämänkin oven taakse. (Sisällä oli hämärää emmekä edes yrittäneet kuvata. Kerron silti, että kirsikkatorttu oli hyvää.)

 takki Pelastusarmeija/Zara
50-luvun valkoiset talvinilkkurit Tradera
villainen kynähame UFF
ihana kaulushärpäke Uu-la-la
vaaleansiniset lasikorvikset, panta, huivi, pitsisukkahousut, hansikkaat kirppislöytöjä

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, huokailen täällä... Onpa ihanaa nähdä, että tekeleemme pukee sinua noin hienosti! Tykkäämme talvesta ja näytät totisesti upealta mallilta kylmemmälle kaudelle. Ja tuo kakku näyttää niin houkuttelevalta. Nyt saa talvi tulla! :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään talvesta, toivottavasti saadaan pian ihan oikeaakin lunta!

    VastaaPoista