maanantai 21. marraskuuta 2011

Kultaisia kynttilänjalkoja

Tartuin elämäni ensimmäisen kerran spraymaalipulloon, tuloksena kuusi uutta (melko) kullanväristä puukynttilänjalkaa sekä kullanvärinen etusormi ja peukalo - jälkimmäiset onneksi puhdistuivat pesussa! Ikkunalaudalla näyttää nyt tältä. Puistossa oli aamulla jopa rippunen lunta, mutta se valitettavasti suli jo.

puukynttilänjalat ilmaiseksi - 1 e/kpl, kirpputoreilta
kultamaalispray 9,50 e iso purkki, Parcolor

Tämäkin on välivaihe - jotkut tarvitsevat vielä lisäkerroksen maalia, ja kaiken kaikkiaan näyttää, että näitä on sittenkin vähän liikaa. Pitää kokeilla erilaisia yhdistelmiä, kynttilän muotoja ja muuta hienosäätöä. Itse erotan kuvasta selvästi ne kolme, jotka olivat kullanvärisiä jo ennestään. Pitäisikö yhtenäisyyden vuoksi vetäistä uusi maali niidenkin pintaan? Vai haittaako pieni sävyero?

5 kommenttia:

 1. No höpsimi! Ei ole liikaa vaan paljon on kiva. Eikä haittaa sävyero. Pieni eriparisuus on vain kiinnostavaa. Äläkä viilaa niitä liikaa kohdilleen, muuttuvat tylsiksi.

  VastaaPoista
 2. Juu en viilaa liikaa, mutta haluan punaiset pilkut piiloon!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mun mielestä niitä on sen verran monta, että pieni sävyero ei haittaa. Se antaa hiukan enemmän eloa.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän ne originaalit erottuvat, mutta minusta sävyero ei haittaa. Päinvastoin. Minusta asetelma näyttää aika kivalle kokonaisuudelle noinkin, ei siis tarvitsisi poistaa mitään. Ehkä voisit jakaa ne useampaan ryhmään jos tuntuu liian isolta rykelmältä noin.

  Olisikohan noissa autospray-maaleissa useampia eri kullan sävyjä? Niistä saattaisi löytyä tuommoinen punaisella taitettu kulta, minusta nimittäin tuo punaisempi kulta on himppasen kivempi kuin tuo toinen.

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti tuossa pikkumaalikaupassa oli vain yksi kullan sävy. Oma silmä on noihin jo tottunut, sävyero ei minuakaan enää haittaa.

  VastaaPoista