torstai 3. marraskuuta 2011

Käyttämättömät käyttöön -päivä

Niille, jotka jatkuvasti tuskailevat liian täyden mutta kuitenkin jotenkin tyhjän vaatekaapin kanssa, voisi olla iloa viikottaisesta Käyttämättömät käyttöön -päivästä. Silloin etsittäisiin päivän asuksi vaatteet, joita ei ole pitänyt joko koskaan tai pitkään aikaan. Vasta käyttäessä usein selviää, haluaako jotain ostohetkellä ihanalta vaikuttanutta vaatetta käyttää tai istuuko se oikeasti päälle vai onko aavistuksen väärän kokoinen. Rohkeasti vain! Eikä kuvia tarvitse julkaista, jos jälki on karmeaa.

Pidin tänään Käyttämättömät käyttöön -päivän. Viininpunainen merimieskauluksinen rusettipaita on toissa kesän hankinta, jonka ongelma on, että se, viskoosia kun on, rypistyy ajatuksenkin voimasta - enkä yleensä välitä vaatteiden silittämisestä. Hame, jonka väriä en osaa määritellä (vanha kulta? onko parempia ehdotuksia?), tuli osana kuuden euron kassitarjousta kesällä Porista, ja on jotenkin vain unohtunut. Viininpunaiset pitsisukkahousut ostin keväällä talvialesta. Tämmöinen kokonaisuus niistä syntyi.
(minä: mikä kuva näistä kolmesta on paras? mies: laita kaikki, kunnolla narsismia kehiin vaan!)

Paita oli parempi ja enemmän 40-luvun henkinen (se on oikeasti 90-luvulta) kuin arvelinkaan, hame vähän nafti, mutta jää toistaiseksi käyttöön, koska väri on jotenkin juuri nyt. Vinkki pitsisukkahousujen ystäville: pue alle kontrasti- tai neutraaliväriset sileät, niin ei palele. Tässä valkoiset; ei paras valinta, mutta käytännössä ei varmaan juuri erotu beigestä.


Ja lopuksi marraskuisen päivän ihanuus: sukkapaketti Tsekkoslovakiasta. Turkulaiset, näitä (väri meloni, koko 10) on Kupittaankadun Pelastusarmeijalla vielä monet!2 kommenttia: