torstai 31. maaliskuuta 2011

Paras mekko ja paras legoalus


Piti ottaa kuva itsestäni ja lapsestani yhtä työprojektia varten. Se olikin ensimmäinen hyvä syy kammata tukka tällä siivouksentäyteisellä uurastusviikolla. Valitsin kuvaan lempimekkoni ja lapsi itse suunnittelemansa Star Wars -tyyppisen legoaluksen.


Muutamme ylihuomenna, ja sohvan nurkka on asunnon ainoa siistihkö paikka. Kiharat onnistuivat vain toispuoleisesti, joten patenttiratkaisuna kiinnitin ne toispuoleisesti. Mutta mekko on ihana. Kotitekoinen vuoritettu puuvillamekko luultavasti 50-60-lukujen vaihteesta, juuri oikean kokoinen. Kuosin kirjavuudesta huolimatta mekko on helppokäyttöinen; ehkä siksi, että siinä on monia suosikkivärejäni: violetti, fuksianpunainen, smaragdinvihreä, appelsiininoranssi. Poimin vuosi sitten sen talteen viidellä eurolla Länsikeskuksen Kirppis-Centeristä - tämä huomautuksena niille, joiden mielestä hyllykirppiksillä myydään vain toissavuoden veromodaa: poikkeuksiakin sattuu! Violetit rusettikengät ovat 60-lukulaiset matalat mod-avokkaat.

Seuraavan postauksen kirjoitan todennäköisesti jo uudesta kodista ja vieläpä uudella tietokoneella. Kyllä onkin elämä nyt jännittäväistä!

3 kommenttia:

 1. Hämmennyn aina siitä miten vaivattomasti ihmiset käyttävät värejä kun tunnen itse olevani kovin värivammainen (sen voi todeta vaikka nopealla vilkaisulla vaatekaappi-postaukseni kuvaan josta näkyy oma värimaailmani varsin selkeästi). Sulle näyttää väri kun väri istuvan tosi kivasti. Ja noi avokkaat on kyllä herkulliset!

  VastaaPoista
 2. Mulla oli jossain vaiheessa pelkkiä värittömiä vaatteita (1990-luvun lopun ja 2000-luvun alun muodin pakkomustavalkoisuus tai jotain sellaista) mutta olen halunnut ihan tietoisesti alkaa käyttämään enemmän värejä - koska huomasin ihailevani niitä muiden päällä :) Terveisiä muuten uudesta kodista, nyt vähän väsyttää...

  VastaaPoista
 3. very romantic and sexy vintage look!
  http://bestfashionpantyhose.blogspot.com/

  VastaaPoista