torstai 24. maaliskuuta 2011

Hehän ovat kuin kaksi marjaa

Kaupungilla bongasin tämmöisen mainoskuvan.

(kuva hm.com


Tämän alemman taas nappasin pari viikkoa sitten Pelastusarmeijan tangosta. Tämä haalari on kotimainen, merkkiä Petuliina ja maksoi jopa vähän vähemmän kuin halpaketjun siskonsa. Ajattelin käyttää sitä kesällä nimenomaan lahkeet caprimittaan käärittyinä, mahdollisesti patellavyön kanssa (tosin aitoon ysärityyliin siinä on selkäpuolella rusetille solmittavat kiristysnarut).

En seikkaile muotinäytösten sivuilla, trendinettikaupoissa enkä muotiblogeissa. En siis voi selittää tätä muulla kuin trendien salakavalalla, alitajuisella vaikutuksella. Viime kesänä olisin antanut persikanvärisen viskoosihaalarin jäädä kirpputorin tankoon roikkumaan. Nyt se tuntuu raikkaalta ja käyttökelpoiselta kesävaatteelta. Näin meitä manipuloidaan!

1 kommentti:

  1. Joskus vain käy noin, mulla on persikanväärinen haalari myös (ilman kukkia tosin) odottamassa kesää. Enkä minäkään seuraa muotia laisinkaan, mutta silti - suurin piirtein samaan aikaan kun haalarit ovat tulleet takaisin muotiin niin minäkin olen alkanut kiinnostua niistä. Salakvalaahan se on...

    VastaaPoista