maanantai 7. maaliskuuta 2011

Pääkaupungin tuliaisia

Tervehdin teitä kuvilla Helsingin-ostoksistani. Kovat paketit ensin, pehmeät sitten.


Vaaleankeltaiset lautaset ovat Sarviksen melamiinia ja voileipäkokoiset. Meillä on näitä pieniä valkoisia ja isoja valkoisia ja yksi vaaleansininen; olen vuosikaudet etsinyt tätä sarjaa ja nyt nämä putosivat eteeni pienellä kalliolaisella kirppiksellä, jossa minun ei suunnitelman mukaan edes pitänyt käydä. Tiikkiset suola- ja pippurisirottimet ovat niin ikään olleet hankintalistalla kauan, ja kotiutin ne Helsinki Vintagesta - samoin kuin kaksiriviset helmet, jotka sattuivat sopimaan päivän rintakoruun täsmälleen.


Pehmeistä paketeista löytyi 40-lukuvaikutteinen villaneule (Valtterista, 50 senttiä), röyhelöinen pilkkupaita Uffista (ihminen ei voi omistaa liikaa pilkkupaitoja) sekä kolme pikkuliinaa, väreistä päätellen 50-luvulta - ne olivat mytyssä Valtterin kuolinpesäpuolella maassa (todellakin maassa: tila on ulkona).

Kiitokset kaikille Fintagen tyypeille pikaisesta tapaamisesta! Käykääpä lukijat vilkaisemassa myös Fintage-foorumin uutta yhteisblogia, linkki löytyy vierestä blogilistastani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti