lauantai 5. maaliskuuta 2011

Helsinki Vintage kutsuu

Viikonloput pitäisi nyt varata kaikenlaiselle muutto-, remontti- ja asunnonmyyntisäädölle, mutta siitä huolimatta päätin käyttää saamani vapaalipun Helsinki Vintageen. Niille, jotka eivät tiedä: tapahtuma alkaa huomenna eli sunnuntaina yhdeltätoista Kaapelitehtaalla. Nykäiskää hihasta, blogitutut ja muut lukijat - minulla on huono kasvomuisti, mutta se ei tarkoita, ettenkö haluaisi tunnistaa teitä!

Saa nähdä, onnistunko tällä keikalla ostamaan mitään. Viimeksi, kun kävin Helsinki Vintagessa, ostokset rajoittuivat pullakahveihin: niin suuri määrä harvinaisia ihanuuksia samaan aikaan tarjolla tekee päätöksenteon hankalaksi. Juuri tällä hetkellä sisustusasiat kiinnostavat enemmän kuin vaateasiat, mutta tapahtuman nettisivujen mukaan sisustustakin on tarjolla. Kivaa!

2 kommenttia:

  1. En nähnyt sinua. Vaatteita on vaikea ostaa tungoksessa, olisi kiva jos siellä olisi enemmän tavaraa, esim vanhoja naistenlehtiä.

    VastaaPoista
  2. Me tultiin paikalle vasta puoli kahden jälkeen. Minäkään en ostanut vaatteita, mutta jotain pientä sentään - postaus aiheesta seuraa.

    VastaaPoista