tiistai 18. tammikuuta 2011

Kesäkuoseja

Otin iltapäivän vapaaksi ja vietin hetken ihanaa tyylibloggarielämää. Käväisin kahvilla jokirannassa, poikkesin Turun tyylikkäässä kaupunginkirjastossa, pistäydyin luomuruokapuotiin ja pariin suosikkivaatekauppaani nähdäkseni vilauksen kevään uutuuksista.

Tästä kaikesta saisi hienon tyylitellyn valokuvallisen kertomuksen (paitsi että satoi tihkua varsin ankealla ja mieltälatistavalla tavalla), mutta minulla ei vieläkään ole kameraa. Olen kyllä ostanut kameran, jo viime viikolla, mutta valitsemani yksilön saapumista Verkkokaupan varastoon odotetaan vielä. Arvioitu saapumisaika on aikaisintaan ensi viikolla, joten vielä pitää sinnitellä kepulikonstien avulla. Tässä postauksessa erityisesti skannerin: kangastakin voi skannata, jos sitä ei ole ommeltu kovin kolmiulotteiseksi.

Nimittäin oi iloa: kantakauppoihini oli kuin olikin saapunut kevään uutuuksia! Pelastusarmeijalta poimin myyjien 50-60-luvuksi määrittelemän, mutta oman arvioni mukaan 60-luvun lopulta peräisin olevan kokouimapuvun räväkän väristä havaijihenkistä kukkakuosia. Rakastan eri vihreiden miksaamista ja vihreyden yhdistämistä pinkkiin tai violettiin.Uffille taas osuin juuri, kun myyjä hinnoitteli rekillistä vaaleita, kukallisia, keveän näköisiä vaatteita. Havaijikuosit menivät vielä varastoon odottelemaan kesää tai ainakin kevään uutta valikoimaa, mutta nappasin rekiltä sovitukseen pallomekon; niitä ei naisella ole koskaan liikaa. Mekko on klassista leveähelmaista mallia, jossa on leveähkö laakea kaulus.

Todellisuudessa pallot ovat sinisestä vähän turkoosiin päin niin kuin kesäinen taivas - vaaleista pallomekoista aina tuleva raikas fiilis on tässä oikeasti vielä pari astetta raikkaampi. Lisäksi löysin Uffilta myös kauan etsiskelemäni pyöreäsolkisen punaisen vyön, erityisesti kesämekko- mutta myös villatakkitarkoituksiin.

Nyt vain odotellaan, kesää ja uutta kameraa.

2 kommenttia:

  1. Oli joo, erityisen hauska löytää uimapuku keskellä tammikuuta kun on juuri haaveillut sellaisista :)

    VastaaPoista