perjantai 12. joulukuuta 2014

Perjantain asu: Vielä kerran viininpunainen

Alkaa olla aika selvää, että kuvassa on mukana joku toinenkin. Koetin miettiä, mihin viininpunaisen äitiysvirkapukuni tällä kertaa yhdistäisin - pääsin nimittäin vaihteeksi median toiselle puolelle eli haastateltavaksi kirjastani ja myös valokuvaan - ja vielä löytyi yksi vaihtoehto, jota täälläkään ei ole nähty.


Vaaleansininen villa-angoraneulejakku on tavallisesti ollut kiinni jollain soljella, mutta saa nyt olla vapaasti auki ainakin, jos sää ei tästä kylmene. Lunta odotellessa valkoiset asusteet saavat luvan tuoda edes ripauksen talven tunnelmaa! 50-luvun talvinilkkurit ovat vanha Tradera-ostos.

Tässä vaiheessa ja tätä kuvaa katsoessa voi miettiä, että tuota vauvaa pitäisi vielä yli kuukausi kasvattaa vatsassa. Mihin se siellä mahtuu?

6 kommenttia:

 1. Tykkään tästä yhdistelmästä. Minulla on hieman samantapaiset valkoiset nilkkurit, mutta en ole sitten tähän vuodenaikaan osannut niitä yhdistää tuolla tavalla tummiin sukkahousuihin. Pitäsi ehkä kokeilla jonkun asun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla - ainakin kuivalla säällä, ja muistaa silti suojata tuo vaalea nahka!

   Poista
 2. Kiva asu ja nuo kengät on tosi kauniit. Mistä saa haastattelun lukea kunhan ilmestyy?
  Vatsanmalli tuo omat loppuraskaudet mieleen. Muistan kyllä kuinka vauvan liikkeet teki välillä kipeää ja tuntui, että omat kylkiluut sai kyytiä ja vatsanahka oli pinkeenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupunkilehti Turkulaiseen on juttu tulossa. Kyllä, kylkiluut ja mahanahka ovat nyt aika kovilla!

   Poista
 3. Ihana vauvamasu! Onnea odotukseen!

  VastaaPoista